REKLAMI GEÇ

Zeybekci’yi değil danışmanını seçti

Zeybekci’yi değil danışmanını seçti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanlığı için yeniden Denizli milletvekili Nihat Zeybekci’yi değil, son dönemde danışmanlığını üstlenen Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ı tercih etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2015 Çarşamba, 11:12

Denizli’de dünden bu yana Nihat Zeybekci’nin kabine dışında kalması konuşuluyor. Zeybekci’nin Ekonomi Bakanlığı koltuğunu koruyamaması ve bir başka bakanlık için kabinede yer açılmaması hemen her sohbetin konusu.

17-25 Aralık operasyonunun ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığındaki hükümete Ekonomi Bakanı olarak giren Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonra Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu 62’nci hükümette de aynı görevde kaldı. 7 Haziran sonrası kurulan seçim hükümetinde de Ekonomi Bakanı olarak görev alan Zeybekci, bu kez koltuğunu koruyamadı.

Davutoğlu’nun başkanlığındaki 64’üncü hükümette Zeybekci, Bakanlar Kurulu’na giremedi. Koltuğuna oturan isim ise bir süredir Davutoğlu’nun danışmanlığı görevini yürüten Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş oldu. Böylece Zeybekci, bakanlık görevinde 23 ay kalmış oldu.

Yorumlar

Denizci   -  Bağlantı 25 Kasım 2015, 12:25

Puhahaha

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı