REKLAMI GEÇ

Zolan ve Tin Çivrillilerle bayramlaştı

Zolan ve Tin Çivrillilerle bayramlaştı

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’de düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2016 Perşembe, 15:16

Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı.
İlçe halkı ile bayramlaşan Başkan Zolan ile Milletvekili Tin, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

“DÜŞMANLIKLARIN KİMSEYE FAYDASI YOK”
Ak Parti Çivril İlçe teşkilatında vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Kurban Bayramı münasebetiyle Başkanımızla beraber ilçelerimizi dolaşıyoruz. Bu vesileyle beraber oluyoruz. Burada bayramın güzelliklerini, hayrını, bereketini hep birlikte paylaşıyoruz. Bayramlar birlik, beraberlik, mutluluk ve güzelliklerin paylaşıldığı, küskünlerin barıştığı günlerdir. Çünkü dargınlıkların ve düşmanlıkların kimseye faydası yok” diye konuştu. Türkiye’nin aleyhinde çalışan birçok ülke olduğunu kaydeden Tin, “1000 yıldır haçlı zihniyetli yabancı güçler bu ülkeyi parçalamak, yok etmek ve sahip olmak istemektedirler. Hiçbir zaman bunu gerçekleştiremeyecekler. 40 yıldır bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Artık son demlerini yaşıyorlar, belalarını buldular. Köklerini kazıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 “PARAMPARÇA OLACAKLAR “
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Sevdiklerinizle beraber birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu Kurban Bayramı’nın ayrı bir özelliği, duygu yoğunluğu var. Sayın vekilimizle beraber ilçe ilçe bayramlaşma turuna çıktık. Kardeşlerimizle buluşalım, bayramlaşalım, kucaklaşalım istedik. İlginizden, güzelliğinizden, coşkunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Zolan, “Terör örgütleri birer maşadır ve o maşayı tutan eller var. Maşalar paramparça edildi. Bu maşaları tutan kollar, vücutlar da paramparça olacak” diye konuştu.
Kaynak: yeşilçivril gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı