REKLAMI GEÇ

Acıpayam CHP’de başkan Tatar

Acıpayam CHP’de başkan Tatar

CHP’de ilçe kongreleri sürüyor. Acıpayam’da gerçekleştirilen kongrede Ömer Alev ve Baki Tatar yarıştı. Rakibine üstünlük kuran Baki Tatar, CHP’nin Acıpayam İlçe Başkanı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2015 Perşembe, 09:57

Kongre takvimini sürdüren CHP’de ilçe seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Acıpayam’da gerçekleştirilen kongre kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Mevcut Başkan Durmuş Çağdaş’ın yeniden aday olmadığı seçimlerde Ömer Alev ve Baki Tatar yarıştı.

CHP Denizli Miletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, delegeler ve partililerin katıldığı kongrede kullanılan 158 oyun 86’sını alan Baki Tatar CHP Acıpayam İlçe Başkanı oldu. Rakibi Ömer Alev ise 72 oyda kaldı. Seçimde 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan yeni İlçe Başkanı Baki Tatar, kongrede kaybedenin olmadığını, kazanın ise CHP olduğunu söyledi.

Baki Tatar başkanlığında seçilen yeni yönetim ise Osman Evrim, Şeref Karaman, Hüseyin Ercan, Filiz Öztürk, Alim Arslan, Nebahat Çelıkkın, Adnan Ünay, Durkadın Şahan, Ahmet Gencer, Mustafa Çavdaroğlu, Sefa Keysan, Kerim Osman Akın, Şadi Kök ve Rüştü Korkmaz’dan oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı