REKLAMI GEÇ

ADD’den Karacaya vefa örneği

ADD’den Karacaya vefa örneği

TBMM Divan Katibi Üyesi, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’ya, 10 yıl başkanlığını yaptığı ADD Denizli Şubesi tarafından sürpriz yapıldı. Dernekte yeniden düzenlenen Gençlik Odası’na Gülizar Biçer Karaca’nın adı verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 12:34

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi yönetimi, 10 yıl boyunca derneğin başkanlığını yapan ve önemli çalışmalara imza atan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’ya sürpriz yaptı.

Derneğe davet edilen Karaca, yeniden düzenlenen gençlik odasına adının verildiğini görünce, sergilenen vefa örneği karşısında oldukça duygulandı. Karaca, kendisini unutmayan ve vefa örneği gösteren dostlarına teşekkür etti.

DERNEĞİ BU GÜNLERE KARACA TAŞIDI

ADD Denizli Şubesi Başkanı Nihat Çetin, 10 yıl boyunca derneğe başkanlık eden, sergilediği ödünsüz mücadele ile derneği bu günlere taşıyan Gülizar Biçer Karaca’ya minnet ve şükranlarını sundu.
Çetin, “Yeniden düzenlediğimiz odamıza “Gülizar BİÇER KARACA Gençlik Odası” adını verdik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetiştirilmesine verdiği katkı nedeniyle gençlik odamızda isminin yaşayacak olmasının anlamlı olduğunu düşündük” dedi.

GÖSTERİLEN VEFA ÖRNEĞİ DUYGULANDIRDI

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, kendisine gösterilen vefa örneği nedeniyle oldukça duygulandı. Denizli ve Türkiye’nin kritik günlerinde tavizsiz bir tavır ile Atatürkçü düşüncenin izinde mücadele ettiklerini belirten Karaca, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında, bugüne kadar sürdürdüğümüz onurlu mücadelemizde benim için gençlerin apayrı bir yeri var. Gençlerimize, geçmişten aldıkları mirası geleceğe taşıyacaklarına ve aydınlık yarınlara yürekten inanıyorum. İsmimi gençlik odasına vererek beni onurlandıran, vefa örneği gösteren ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin başta olmak üzere yönetim kurulu ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tavizsiz mücadelemden ödün vermeden ilerleyeceğimden, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmak için gerekeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Feyzi Tetik ve dernek üyeleriyle oda önünde fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı