REKLAMI GEÇ

Ahmet Divarcı aday adaylığını açıkladı

Ahmet Divarcı aday adaylığını açıkladı

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler için Denizli’de ilk aday adaylığını açıklayan CHP’li Ahmet Divarcı oldu. Divarcı, CHP Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2018 Çarşamba, 16:50

CHP İl Merkezi Göksel Erdoğan Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Milletvekili Haşim Teoman Sancar, İl Başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve çok sayıda partili katıldı.

“Geride kalan yaklaşık 4 buçuk yıldır Pamukkale İlçesi hak ettiğini alamamıştır” diyerek aday adaylığı açıklamasına başlayan Ahmet Divarcı, inşaatçılıkla belediyeciliğin yapılamayacağının altını çizdi. “Biz devlet kurmuş bir partiyiz” diyen ve Pamukkale Belediye Başkanlığı için ne kadar istekli ve arzulu olduklarının 1 Nisan günü herkesin göreceğini de belirten Divarcı, “Bugün burada mevcut yönetimin eleştirisini yapmak değil sol ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yanlış yapılanlar ve yapılmayanlarla ilgili düşüncelerimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi önümüzdeki süreçte paylaşacağız” dedi.

İnsan odaklı, hedefinde insan olan projeler üzerinde durduklarını da belirten Ahmet Divarcı, biz travertenler dendiğinde sadece insanların uzaktan bakmak zorunda olduğu bir Pamukkale anlamıyoruz” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz Pamukkale dediğimizde dağı yarıp doğayı katledip inşaat yapmayı da anlamıyoruz. Biz Pamukkale dendiğinde önce insan görüyoruz. Biz binlerce yıllık Pamukkale Ovası’nda bereket fışkıran tarım arazileri diyoruz. Biz Pamukkale denince, işçilerimizin özellikle tekstil ve tarım işçilerimizin yüzünü güldürecek projeler anlıyoruz. Biz Pamukkale denince 24 saat cıvıl cıvıl- yaşayan bir ilçe anlıyoruz. Biz Pamukkale denince Üniversite ile bütünleşmiş bir ilçe anlıyoruz. Biz Pamukkale denince yüzü gülen esnaf anlıyoruz.”

Diğer taraftan Ahmet Divarcı kendilerini yorucu günlerin beklediğini, çok çalışacaklarını belirtip yola eşinden izin alarak çıktığını ve kendisinden büyük destek aldığını söyledikten sonra eşi Yıldız hanıma kırmızı bir gül vererek teşekkür etti.

Ahmet Divarcı’nın konuşmasının ardından söz alan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, toplantının yapıldığı salonun uzun süredir bu dolulukta ve coşkuda olmadığını belirterek, ”Dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla ve partiye bağlılığıyla bildiğimiz Ahmet Divarcı başımızın tacıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı