REKLAMI GEÇ

Arslan, CHP’den aday adayı

2002 seçimlerinde 4. sıradan milletvekili adayı olan Avukat Kazım Arslan, 22 Temmuz’da yapılacak olan seçimler için yeniden aday adaylığını açıkladı. Eşi Nursel Arslan ile birlikte açıklama yapan Kazım Arslan, seçilsekte, seçilmesekte her zaman Cumhuriyet Halk Partili olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Cumhuriyet Halk Partisine 1977 yılında kayıt olan Avukat Kazım Arslan, 22 Temmuz’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır CHP’nin bir çok görev yerinde önemli çalışmalar yapan Kazım Arslan, 2002 seçimlerinde CHP’den 4. sıra milletvekili aday olmuştu. Az bur farkla milletvekili olma şansını kaçıran Arslan, 2007 seçimleri için yineden kollarını sıvadı.Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Avukat Kazım Arslan’a eşi Nursel Arslan’da destek verdi. Eşi ile birlikte yan yana açıklama yapan Arslan, uzun yıllardır CHP’de hizmet ettiğini ve her zamanda Cumhuriyet Halk Partisinde hizmet edeceğini söyledi. Arslan açıklamasının devamında görev yaptığı yerler hakkında da bilgiler vererek, kendisinin bugüne kadar birçok sivil toplum örgütünde yöneticilik yaptığın söyledi.

Aday adaylığı konusunda da açıklamalar yapan Kazım Arslan, ülkenin son dönemlerde yaşadığı olaylardan dolayı halkın Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacının olduğunu söyledi. Açıklamasının ardından CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, partililerin tebriklerini kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı