REKLAMI GEÇ

Arslan’dan miting eleştirisi

Arslan’dan miting eleştirisi

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, “Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses” mitinginin, samimiyet ve icraattan uzak siyasi dayanışma içinde düzenlenmiş bir miting olduğunu savundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2015 Pazartesi, 12:54

İstanbul’da düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses” mitingine CHP Milletvekili Kazım Arslan’dan eleştiri geldi.

“Askeri kışlasına, polisi karakola hapsedenler, Güneydoğu bölgemizi PKK’ya teslim edenler, siyasi hesaplar nedeniyle 290 operasyon istemine karşı şimdiye kadar 8 operasyona izin verenler çıkmış mitingi düzenliyor” diyen Arslan, şu açıklamayı yaptı:

“Düzenleyen ve konuşanlar Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı. Bunların hepsi icraatın başında, birinci derecede sorumlu olan insanlardır. Şimdiye kadar müzakereyi önde tutanlar, PKK’nın sokaktaki faaliyetlerine, yol kesmelerine, kimlik sormalarını göz yumanlar, şimdi ‘çözüm süreci buzdolabına konulmuştur’ diyor.

CHP bunları önceden söyleyip uyardığında, ‘Siz barışa karşısınız’ diyorlardı. Şimdi ise,’biz iyiniyetli davrandık, meğerse onlar silahlanmış, çok silah depolamışlardır’ demişlerdir. Bu açıklama ile ‘siz haklıymışsınız’ demek istiyorlar.

Şimdiye kadar PKK ile müzakere yapacakları yerde, ciddi bir mücadele verilmiş olsaydı, bugün terör olayları sıfırlanmış olacaktı. Şimdi de çıkmışlar meydanlara siyasi dayanışma içinde sivil dayanışma mitingi düzenlediler. Beceremedikleri mücadeleyi şarkılı türkülü  “Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses” mitingiyle çözmeye çalışıyorlar. Açıkca seçime dönük miting yapıyorlar. Kimseyi kandırmasınlar ve aldatmasınlar,bunun samimiyetten, icraattan uzak bir miting olduğu açıktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı