REKLAMI GEÇ

Baş: Belediye kar mücadelesini vatandaşa bıraktı

Baş: Belediye kar mücadelesini vatandaşa bıraktı

Pamukkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş, AK Parti Grup Başkan Vekili, Haluk Değirmenci’nin herkesin kendi evi önünde kar temizliği yapması gerektiği açıklamalarını eleştirdi. Baş, “Belediye kar mücadelesini vatandaşa bıraktı. Bu açıklamalar ibret belgesi olarak kayıtlara geçmiştir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2015 Cumartesi, 12:48

Pamukkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş, AK Parti Grup Başkan Vekili Haluk Değirmenci’nin 8 ocak tarihindeki meclis toplantısında karla mücadele ile ilgili değerlendirmelere yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi.

Baş, “Sayın Değirmenci, Denizli’nin sürekli olarak kar ile karşı karıya kalmadığını bu nedenle de belediye ekipleri ile halkın sorunlar karşısında hazırlıksız yakalandığı şeklinde sözler söylerken halkın da kendi sokaklarının ve evlerinin önünü temizlemesi gerektiğini belirtmiştir. Belediye hizmetlerini yürütenler sorunlar karşısında mazerete sarılmamalıdır. Sorunların çözülmemesi, kar yağdığı zaman halkın işine ulaşamaması, evine ekmek getirememesi anlamına gelir. Karın kendiliğinden kalkmasını beklemek belediye hizmetlerini yürütenlerin acz içerisinde olduklarının bir kanıtıdır” dedi.

Kurtuluş savaşında en güç koşullarda kar demeden yağmur demeden sırtında top mermilerini taşıyan Türk halkının gerektiğinde tüm sorunları aşmayı bileceğini belirten Baş, “Yeter ki kendilerini yetkili konumda bulan yönetim birimleri görevlerini gerçek anlamda yerine getirsinler. Ufak bir kar yağışında Pamukkale Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı topyekün sınıfta kalmışlardır. Sayın Haluk Değirmenci’nin mazeret üretirken sınıfta kaldığı itirafları ibret belgesi olarak kayıtlara geçmiştir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı