REKLAMI GEÇ

Basmacı, CHP Grup yönetiminde

Basmacı, CHP Grup yönetiminde

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 12 kişiden oluşan grup yönetimine seçildi. Basmacı, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 14:14

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı yapılan toplantıda, CHP Grup başkanvekilleri ve grup yönetim kurulu belirlendi. Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Grup Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen 12 isimden birisi oldu. Basmacı, 7 Haziran’dan sonra CHP Grup Yazmanlığı görevine getirilmişti.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Basmacı, “Denizli ve ülkem için hayırlı olsun. CHP’li milletvekili arkadaşlarımın takdiri ile geldiğim yeni görevimde, vatanım ve Denizli için daha çok çalışacağım. Denizli halkı beni buraya seçerek gönderdi. Ben de bu seçilmişliğin verdiği büyük sorumlulukla, hemşehrilerimin ve doğup büyüdüğüm Denizli’min sorunlarına mecliste çözüm bulmak için çalışacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren herkese bundan sonra daha büyük görevler düşüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı