REKLAMI GEÇ

Basmacı CHP’nin Diyarbakır heyetinde

Basmacı CHP’nin Diyarbakır heyetinde

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Diyarbakır’da. CHP’nin 6 kadın milletvekilinden oluşturduğu heyette yer alan Basmacı muhtarlarla görüştü, vatandaşları ziyaret etti. Basmacı, “Terör bitsin, Doğu’da yaşam normale dönsün” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2015 Cuma, 15:19

Diyarbakır Sur’da yaşananları yerinde tespit etmek amacıyla oluşturulan CHP heyeti bölgeye gitti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin başkanlık ettiği heyette, Melike Basmaci, Elif Doğan Türkmen, Nurhayat Kayışoğlu, Gamze İlgezdi ve Zeynep Altıok bulunuyor.

denizli-melike-basmaci-chp-diyarbakirda-1

Diyarbakır ziyareti ve amaçlarına ilişkin değerlendirmeler yapan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, olayları yerinde incelemek ve genel merkeze rapor etmek amacıyla Diyarbakır’da olduklarını söyledi.

Muhtarlarla görüşmeler yaptıklarını, vatandaşları evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Basmacı, “Yaşananları gözlerimizle görmek ve kulaklarımızla duymak, aynı dili konuşmak için buradayız. Her yerde annelerin acısı aynı. Biz, ne sivillerin, ne askerin ne de polisimizin ölmesini istemiyoruz. Halkın biran önce normal yaşamlarına dönmelerini istiyoruz. Umarım, insanlarımız evlerinden, sıcak yataklarından daha fazla ayrı kalmazlar. Terör bitsin. Askerlerimiz, polislerimiz ölmesin. Doğu’da yaşam normale dönsün” dedi.

denizli-melike-basmaci-chp-diyarbakirda-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı