REKLAMI GEÇ

Bayer’e göre başarısızlığın bedelini ödedi

Bayer’e göre başarısızlığın bedelini ödedi

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından genel başkan yardımcılığı görevinden alınan Adnan Keskin’le ilgili tespitini köşesine taşıdı ve gerekçenin ‘başarısızlık’ olduğunu iddia etti.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 18:30

Adnan Keskin’in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından neden görevden alındığı konusundaki spekülasyonlar sürerken, en çarpıcı tespit Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer’den geldi. Bayer, son yazısında Adnan Keskin’e geniş yer ayırdı.

Bayer, Hürriyet’teki köşesinde şunları yazdı:
“Kılıçdaroğlu, MYK değişikliğinde örgütlerden sorumlu Adnan Keskin’i görevden alarak İstanbul ve İzmir’de yaşanan başarısızlığın faturasını kesmiş oldu. Aynı zamanda Mustafa Sarıgül’e verilmiş bir cevap oldu. Sarıgül’ün İstanbul adaylığı için çok bastıran ve Şişli’de Sarıgül’e olağanüstü övgüler dizen Adnan Keskin, yaşanan başarısızlığın bedelini ödedi.
Adnan Keskin, Aziz Kocaoğlu ve Mustafa Sarıgül’ün taleplerinin ‘şartsız’ kabul edilmesi için çalışmıştı. Seçimlerde örgütler ve sandık görevlileriyle ilgili eleştirilerin odağında Adnan Keskin ve BihlunTamaylıgil vardı. Kılıçdaroğlu, ikisini de görevden alarak ‘net’ mesaj vermiş oldu.
Umut Oran da hem ‘Beşli Komisyon’daki tavrı ve hem de örgütlerin taleplerine duyarsızlığının karşılığını almış oldu.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı