REKLAMI GEÇ

Çallı’dan Kılıçdaroğlu’na tablo

Çallı’dan Kılıçdaroğlu’na tablo

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyaretleri sürüyor. Mehmet Boyar’in sahibi olduğu Nakosan Tekstil’de fabrika işçileriyle kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, ardından Dedeman Park Otel’e Denizlili sanatçılarla bir araya geldi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 12:31

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Kınıklı’da cafelere giderek üniversite öğrencileriyle sohbet edip, tavla oynaması ve çay içmesinin ardından, bugün de ziyaretlerine devam etti. İlk ziyaretini sabah Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi’ndeki işadamı Mehmet Boyar’ın sahibi olduğu Nakosan Tekstil’e yaptı. Fabrikanın konfeksiyon, kesim ve paketleme bölümlerini gezerek, işçilerle tek tek tokalaşan Kılıçdaroğlu daha sonra işçilerle birlikte, zeytin, peynir, simit ve çaydan oluşan kahvaltı yaptı.

ic-1DENİZLİLİ SANATÇILARLA TOPLANTI
Bu ziyaretin ardından kaldığı otele dönen CHP lideri, Denizlili sanatçılarla toplantı yaptı. Basına kapalı gerçekleşen toplantı öncesi TBMM eski Sanat Danışmanlarından Ressam Yaşar Çallı, Kılıçdaroğlu’na portre tablosunu hediye etti. Yaptığı tablonun kendisi için prestij çalışması olduğunu söyleyen Çallı, “CHP tarihinin tüm genel başkanlarının portresini yaptım. Benim için büyük bir gurur” dedi. Çallı’ya teşekkür eden Kılıçdaroğlu, tabloyu teslim aldı.

Denizli’nin mimar yazarlarından Süleyman Boz da Kılıçdaroğlu’na, ‘Denizli Beşlisi’, ‘Çağdaş Kaygılar’ ve ‘Yola Devam’ adlı kitaplarını hediye etti. Boz, “Sanata ve heykele ucube diyen sanatın içine tüküren iktidarlar varken; ana muhalefet partisi liderinin sanata ve sanatçıya değer vermesi bizi mutlu etti” diye konuştu.

“BU ÜLKEDE HAKİMLER VAR”
Toplantı çıkışı soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, yargıyla ilgili bir soru üzerine “Demek ki bu ülkede hakimler var. Benimle ilgili iftira dolu birçok şey söylediler. Sahte rapor hazırlandı, iftiralar atıldı. Dosya mahkemeye gitti, mahkemeden döndü. Bunun hesabını aslında dönemin Başbakanı vermesi lazım” değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu, gazetecilere yönelik baskı iddialarıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de “Türkiye’de bir baskı yönetimi var. Gazetecilerin gözaltına alınmasını aslında doğru bulmuyorum. Bu Türkiye’nin dünyadaki itibarını sıfırlar. Baskı anlayışını olduğunu gösterir. O nedenle özellikle siyasal iktidarın, Sayın Başbakan’ın bu konuda çok duyarlı olması ve davranması gerekiyor. Haber peşinde koşan gazetecilerin önünün açılması lazım” ifadelerini kullandı.

ic-2KOCASININ BIÇAKLADIĞI KADINI ZİYARET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçılarla toplantısının bitiminde Denizli Devlet Hastanesi’ne gitti. Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde kocası tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanan Ayşe Ö’yü ziyaret etti. Basın mensuplarının hastaneye alınmadığı ziyarette Kılıçdaroğlu, Ayşe Ö’ye “geçmiş olsun” dedi ve bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, hastane çıkışında hastane bahçesinde karşılaştığı Denizlililer tek tek tokalaştı, hal hatır sordu.

TEKSTİL İŞÇİLERİYLE KAHVALTI
Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam çat kapı başlattığı ziyaretlerine tekstil fabrikasındaki işçilerle kahvaltı yaparak devam etti.

Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi’ndeki işadamı Mehmet Boyar’ın sahibi olduğu Nakosan Tekstil’i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, fabrikanın konfeksiyon, kesim ve paketleme bölümlerini gezerek işçilerle tek tek tokalaştı. Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra işçilerle birlikte, zeytin, peynir, simit ve çaydan oluşan kahvaltı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı