REKLAMI GEÇ

Çatı aday Bahtiyar, Öztürk ile birlikte geldi

Çatı aday Bahtiyar, Öztürk ile birlikte geldi

CHP’nin Merkezefendi adayını belirlemek için yaptığı eğilim yoklamasından Şeniz Süzek Doğan çıkarken, öğle saatlerinde seçimin yapıldığı salona gelen çatı aday Ümit Bahtiyar ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP’lilerce sıcak bir şekilde karşılandı. Her iki isim 1 saate yakın salonda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2018 Pazartesi, 09:42

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezenfendi Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere dün sandığa gitti. 1618 üyenin oy kullandığı eğilim yoklamasında oyların yarısından fazlasını tek başına göğüsleyen Şeniz Süzek Doğan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu.

Ön seçim öncesinde de kazanacağına kesin gözüyle bakılan Şeniz Süzek Doğan, sonuçların açıklanmasının ardından her iki rakibi tarafından kutlanırken kadın adayın konuşmasına, “Mart’ın sonu bahar” sloganı damgasını vurdu.

ÜYELERDEN BİR KISMI HAYALET İDDİASI
Ön seçimle gündeme gelen Merkezefendi’nin üye listelerine yönelik bir iddia dünün en çok konuşulan konularından biriydi. Keza ilçe yönetimine yakın bir isim, ön seçim hazirun listesini hazırlamak ve üyelere bilgi vermek için yaptıkları çalışmada üyelerinin birçoğunun hayalet olduğunu, çok sayıda üyenin iletişim bilgilerinin bile bulunmadığını gördüklerini ifade etti. Dolayısıyla katılım ile ilgili seçimin ilk saatlerinde ortaya atılan 1700’lü rakamların, oy sayım işleminin ardından tuttuğu görüldü.

GÖZLER CHP’Lİ VEKİLLERİ ARARKEN İYİ PARTİLİ VEKİL GELDİ
Ön seçimin yapıldığı salona öğle saatlerinde çatı aday İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk geldi. Sıcak bir şekilde karşılanan ikili 1 saate yakın salonda kaldı. Adaylara tek tek başarı dileyen ve CHP’li yöneticilerle sohbet eden İYİ Partili Bahtiyar ve Öztürk salondan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı