REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu: Toplum üzerinde oluşturulan baskı sonuç verdi

Çavuşoğlu: Toplum üzerinde oluşturulan baskı sonuç verdi

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşğlu, 7 Haziran’dan 1 Kasım’a giden süreçte toplum üzerinde oluşturulan baskının sonuç verdiğini, usulsüzlükler ile de seçmen iradesinin sakatlandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 14:30

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. 7 Haziran seçimlerinde aldıkları oyun aynısını 1 Kasım’da da aldıklarını belirten Çavuşoğlu, ancak buna rağmen vekil kaybettiklerini söyledi.

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni eden Çavuşoğlu, ortaya çıkan şaibeler ile seçmen iradesinin sakatlandığını söyledi. Bu olumsuzlukların üzerine gideceklerini ve takipçisi olacaklarını anlatan Çavuşoğlu, gerekli itirazları yapacaklarını kaydetti.

Seçim öncesinde ekranlarda işbirliği yapmakla suçlayanların asıl kimin işbirliği içinde olduğunu net bir şekilde gördüğünü dile getiren Çavuşoğlu, 7 Haziran’dan 1 Kasım’a giden süreçte yaratılan algı operasyonunun ve toplu üzerindeki baskıların sonuç verdiğini vurguladı.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 3 Kasım 2015, 16:16

sayın başkan seçmen pusularını kontrol ettiniz mi oyları eşitlemek için akp ye anormal oylar kaydırılmış senin oyları da sıfırlamışlar seçiş e kalırsınız işiniz yaş hiç önceki seçimlerden ders almamışsınız

sinan   -  Bağlantı 3 Kasım 2015, 16:09

bu biçim muhalefet kardeş kendin şu seçsis den kontrol etsen dönen dalaveriyi fark edeceksin pusulada altındaki ve üstündeki partilerde anormal oylar var seçmen sayısından fazla akp nin altığı oy var araştır en az 80 mvklin çalınmış haberin yok

şahin   -  Bağlantı 2 Kasım 2015, 16:05

bahane üretmek kolay değilmi chp oylarını korudu ama denizlide koruyamadı. chp il ve ilçe yönetimi olarak sizler naptınız ben ortalıkta Gülizar hanımın çabasından başkasını göremedim. kazım aslan ve melike basmacı nasılsa garanti diye yattılar.

kamil   -  Bağlantı 2 Kasım 2015, 15:41

Evet doğru tespit… chp nin yıllar önce toplum üzerinde kurduğu baskılar Elhamdülillah sonuç verdi de.. iktidar yüzü görmez oldu. Artık halk hür iradesiyle iktidar olabilme niteliğine sahip partiye oy veriyor.

hakan   -  Bağlantı 2 Kasım 2015, 14:43

Siyaset i bırakıp,tavuk işine girmeni öneriyorum..sayeniz de sektör baya canlanacak..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı