REKLAMI GEÇ

CHP 140 ekiple sahaya iniyor

CHP 140 ekiple sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 140 ekip ile sahaya iniyor. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’yi 140 bölgeye ayırdıklarını ve her bölge için bir ekip belirlediklerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2014 Pazartesi, 15:17

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, parti binasında düzenlediği toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sahada çalışacak ekiplerle bir araya geldi. Çavuşoğlu, Denizli’yi 140 bölgeye ayırdıklarını ve bu bölgelerde saha çalışmalarını yürütecek ekipleri belirlediklerini açıkladı.

Toplantıya Gazze’de yaşanan katliamları şiddetle kınadıklarını belirterek başlayan Çavuşoğlu, saha çalışmalarında hiçbir siyasi partinin ön plana çıkmayacağını ve yalnızca Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu anlatacaklarını söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İhsanoğlu için söylediği “Tanıdıkça seveceksiniz” sözünü hatırlatan Çavuşoğlu, “İhsanoğlu, kendini anlattıkça toplum sevmeye başladı. Her kesimden insan İhsanoğlu’nda kendini buluyor” dedi.

“YÜZDE 60-65 OY ALIRIZ”
CHP’nin Çatı adayı Ekmeleddin İnsanoğlu’na karşı ilk etapta parti içerisinde görüş ayrılığı yaşanmış olsa da şimdi toplumsal barış için uzlaşmanın sağlandığına dikkat çeken Çavuşoğlu, “1983 Türkiye genel seçimleri, 12 Eylül Darbesinin ardından yapılan ilk genel seçimdir. Bu genel seçimde Turgut Özal’ın adı bile yokken birinci adam olarak Turgut Sunalp gösteriliyordu. Ancak Özal yüzde 43,14 oyla başbakan seçildi. İkinci bir Özal vakası yaşanabilir. Ve biz inanıyoruz ki yüzde 60-65 oyla Ekmeleddin İhsanoğlu Cumhurbaşkanı seçilecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı