REKLAMI GEÇ

CHP BAŞKANI BAYRAMDA ‘HUZUR’ DİLEDİ

CHP BAŞKANI BAYRAMDA ‘HUZUR’ DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli örgütünde bayramlaşma, ilk gün gerçekleşti. İl Başkanı Sancar çatışma ortamına dikkat çekti, huzur diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2016 Salı, 13:47

CHP’liler ramazan bayramının ilk günü parti binasında toplandı, bayramlaşma programına katıldı. Milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı’nın da hazır bulunduğu programa Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da katıldı. 

CHP Denizli İl yönetimi partilileri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. CHP ailesi olarak bayramın birici günü milletvekilleri, yöneticiler ve partililerle bayramlaşmak için bir araya geldiklerini söyleyen CHP Denizli il Başkanı Teoman Sancar, “Bugün bayram kültürünü yaşamak istiyoruz. Bayramlar barışın, dostluğun, birliğin sembolü. Bayramlarda insanlar kaynaşır ama maalesef ülkemizin karanlık olduğu bugünlerde bayramların eski tadı kalmadı. CHP’nin iktidar olduğu zaman içerisinde bayramın huzur içinde kutlandığı, eski bayram tadında, şeker gibi şeker bayramların olmasını diliyoruz. Bayramdan sonra vatandaşlarımızın huzuru ve sosyal demokrat anlayışın olması için bayramdan sonra çalışmalarımız devam edecek” dedi.

denizli-chp-bayramlasma-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı