REKLAMI GEÇ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz İçen’in şifresi, şeffaflık

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz İçen’in şifresi, şeffaflık

CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Yılmaz İçen, yaptığı basın toplantısıyla kendini anlattı. “Benim şifrem şeffaflık” diyen İçen, “parasını çarçur eden değil, parasının hesabını veren bir belediye için çalışacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2018 Salı, 12:01

Adı önce Pamukkale Belediyesi için geçen ancak daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan işadamı Yılmaz İçen, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı toplantıda kendini ve amaçlarını anlattı. Toplantıya eşi Aysel İçen ile birlikte gelen Yılmaz İçen, “Benim şifrem Şeffaflık” diye söze başladı. Denizli için yapılabilecek projelerinden örnekler verdi.

27 yıldır ticaretle uğraştığını ve bu sayede birçok ülkeye gitme fırsatı bulduğunu söyleyen Yılmaz İçen, bu nedenle Denizli geneline çok farklı bir açıdan bakabildiğini kaydetti. Toplantıda Denizli’nin dünya için potansiyel bir şehir haline gelebilecek kapasiteye sahip olduğunu belirten İçen, “ Bugün belediyenin 1 milyar 377 milyon lira borcu var. Demek ki doğru yönetilemiyor. Halkın parası çarçur ediliyor. Bir belediye önce vicdanına, sonra da halka hesap verebilmeli. İşte biz bunu yapacağız” dedi.

Denizli’de yapılacak hamlelerle 5 yıl içinde istihdam sayısının 50 bine ulaşabileceğinin de altını çizen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz İçen, “Doğru yönetim ve su şişesindeki su kadar şeffaf olarak Denizli bir Dünya Kenti yapılabilir. Denizli için bir başarı hikayesi yazdırabiliriz. İnsana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışımız olacak. Değerleri, değerli olan bir belediyecilik yapacağız. Şeffaf olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı