REKLAMI GEÇ

CHP büyükşehirde aday göstermiyor

CHP büyükşehirde aday göstermiyor

CHP lideri Kemal Kılızdaroğlu ve İyi Parti lideri Meral Akşener yerel seçimlerde ittifak konusunu görüşmek üzere bir araya geldi. Gündemdeki kentlerden biri de Denizli’ydi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 20:55

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin yerel seçimlerde ittifak arayışı sürüyor. Gün içinde İyi Parti heyetinin CHP’ye yaptığı ziyaretin ardından kulisler hareketlendi.

Akşam saatlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti lideri Meral Akşener bir araya geldi. Görüşme sonrası yapılan açıklamada ittifak konusunda pürüzlerin giderildiği kaydedildi.

Kulislere göre Denizli ise ittifak görüşmelerinin merkezinde bulunuyor. İddiaya göre Denizli ile birlikte Balıkesir, Samsun, Trabzon ve Erzurum da iki liderin buluşmasının gündemlerinden.

Ankara kulislerinden ulusal gazete ve haber ajanslarının ilk geçtiği bilgiler arasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli’de aday çıkarmayacağı ve İyi Parti’ye destek olacağı yönünde. Her iki partinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ortak bir aday üzerinde durduğu kaydediliyor.

CHP Denizli örgütünde şu ana kadar iki isim aday adaylığı başvurusu gerçekleştirmişti. Mimar Arif Balkanay ile tekstilci işadamı Yılmaz İçen adaylık başvurusu yapan kişiler.

Yorumlar

Deniz   -  Bağlantı 13 Aralık 2018, 08:45

Denizli Belediye Başkanlığını açık ara kazanacak olan kazanan Ak Parti’ yi kutluyorum. CHP’ nin seçmenleri oy vermeye bile gitmeyecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı