REKLAMI GEÇ

CHP Çal İlçe Başkanı istifa etti

CHP Çal İlçe Başkanı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çal İlçe Başkanı Osman Fikri Bursalıoğlu, 3 yıldan beri yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. “Yönetim kurulunda görev alan birkaç arkadaşımızın sorumsuz ve duyarsızlıklarının ardında yatan tatlı su kurnazlıklarına daha fazla tahammül edemeyeceğim” diyen Bursalıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tabak’ın da kendisiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2015 Pazartesi, 14:36

CHP Çal İlçe Başkanı, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na verdiği istifa dilekçesini n gerekçesini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

Bursalıoğlu, kendisiyle birlikte Çal Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tabak’ın da istifa ettiğini açıkladı. Bursalıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Yaklaşık 3 yıldır onurla ve gururla sürdürmekte olduğum CHP Çal ilçe başkanlığından istifa dilekçemi il başkanım Sayın Nuri Çavuşoğlu’na ilettim. Sebebine gelince; geçen 3 yıl içinde yönetim kurulunda görev alan birkaç arkadaşımızın sorumsuz ve duyarsızlıklarının ardında yatan tatlı su kurnazlıklarına daha fazla tahammül edemeyeceğim… Göstermiş olduğum medeni cesareti bu arkadaşlardan da beklerim.”

Yorumlar

ibo   -  Bağlantı 23 Şubat 2015, 15:00

buna secim önü er meydanından kaçmak denir CHP çalda 1 nci partiydi erittiniz partinin başarısız ilce başkanları istifa etmeli çal istifa etti darısı diger ilçelere

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı