REKLAMI GEÇ

CHP Cumhuriyet ve Zafer Yürüyüşü düzenliyor

CHP Cumhuriyet ve Zafer Yürüyüşü düzenliyor

CHP Denizli İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet ve Zafer Yürüyüşü düzenleyecek. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, yürüyüşün yarın (salı) saat 20.00’da Atatürk Stadyumu önünden başlayacak yürüyüşe Denizlilileri davet etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2016 Pazartesi, 14:52

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 30 Ağustas Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet ve Zafer Yürüyüşü düzenleyeceklerini açıkladı.

denizli-chp-cumhuriyet-zafer-yuruyusu-ic
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, İl Başkan Yardımcısı Gülşen Güngör, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci ile partililerin de katıldığı basın toplantıda konuşan Sancar, Denizli halkını yarın akşam düzenleyecekleri yürüyüşe beklediklerini söyledi.

“15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkemiz de yaşanan karanlık günler hala aydınlanamamıştır. Her geçen gün gelen şehit haberleri milletimizi derinden üzmekte yaşanan terör belası ülkemizi karamsarlığa sürüklemektedir” diyen Sancar, şöyle devam etti:

“Bir yanda cemaatçi, irticai, Fettullahçı terör örgütü devletimizi bir örümcek ağı gibi sarmış ve aldıkları anti demokratik kararlarla özgürlüklerimize birliğimize ve beraberliğimize darbe vurmaya çalışırken, diğer yanda PKK, PYD ve IŞİD gibi gözünü kan bürümüş cani terör örgütleri ülkemizi taciz ve tehdit etmeye devam etmektedirler. Bu kıskaçtan Türk milleti tabi ki birlik ve beraberlik anlayışı ile tek bilek tek yürek olarak mücadelesini sürdürerek kurtulacaktır. Vatandaşlarımızın sokağa çıkmaya tereddüt eder hale geldiği bu karanlık ve karamsar günler milletimizin dik duruşuyla mutlaka aydınlıklara kavuşacaktır.”

“30 AĞUSTOS’TA ALANLARDA OLACAĞIZ”
Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı da kınayan Sancar, bu saldırının Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğine, beraberliğine ve bütünlüğüne yapılan bir saldırı olduğuna inandıklarını vurguladı.

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu hassas günlerde Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe sahip çıkmak adına Denizli halkı ile birlikte alanlarda olacaklarını ifade eden Sancar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli günlerden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, emperyalizme karşı ulusal bağımsızlık mücadelemizin taçlandığı ve aynı zamanda bu güzel vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi anma günüdür. İçinde bulunduğumuz bu hassas günler Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızı 30 Ağustos’ta çok değerli halkımız ile birlikte alanlarda her zamankinden daha güçlü bir şekilde kutlamamızı önemli kılmaktadır” dedi.

denizli-chp-cumhuriyet-zafer-yuruyusu-ic-1
BAYRAĞINI ALAN GELSİN
Atatürk Stadyumu önünden yarın akşam saat 20.00’da başlayacak Cumhuriyet ve Zafer Yürüyüşü’nün güzergahını Kıbrıs Şehitleri, Emek ve İstiklal caddeleri ile Gazi Bulvarı olarak açıklayan Sancar, yürüyüşün Vilayet önünde son bulacağını kaydetti.

Cumhuriyete ve özgürlüklere daha güçlü sahip çıkabilmek için düzenledikleri Cumhuriyet ve Zafer Bayramı yürüyüşüne Denizlilileri davet eden Sancar, “Türk bayrağını alan yürüyüşe gelsin. İçte ve dışta ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlar bilsinler ki Türkiye Cumhuriyeti, aziz ve vatansever milleti olduğu sürece ilelebet payidar kalacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

ethem öztürk   -  Bağlantı 29 Ağustos 2016, 16:12

Bu yürüyüşe herkesin Atatürk’lü Türk bayrakları ile gelmesi gerek. Unutturulmaya çalışılan bayramımızı bu şekilde kutlayıp, ATA’ mızın izinde olduğumuzu böyle göstermeliyiz. Farkımızı farkettirmeliyiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı