REKLAMI GEÇ

CHP Denizli kararlı

CHP Denizli kararlı

Ankara’daki il başkanları zirvesinde söz alan Denizli İl Başkanı Gönenç; “Denizli örgütü Kılıçdaroğlu’nda karar kıldı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2010 Salı, 17:11

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Deniz Baykal’ın istifasıyla başlayan ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ile devam eden süreçte, dün ilginç gelişmeler yaşandı. İl başkanları toplantısında, Denizli adına söz alan İl Başkanı Zafer Gönenç, örgütün görüş ve düşüncelerini genel merkeze iletti.

81 il başkanından 77’sinin desteklediği Kılıçdaroğlu’nun arkasında, Denizli örgütü de durdu. CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Kılıçdaroğlu’nun adaylığından Denizli örgütünün memnuniyet duyduğunu ve bu adayı destekleyeceğini söyledi. Denizli’de ilçe başkanlarıyla, merkez ilçe ve il yöneticileriyle, belediye başkanları ve parti tabanı ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Gönenç, “Biz Denizli teşkilatının nabzını tuttuk. İstisnasız herkes Kılıçdaroğlu’nun adaylığından memnuniyetini bize iletti. Örgütümüzün kararı bu yöndedir. Tek tek görüştüğümüz arkadaşlarımızın kararını iletmekten memnuniyet duyuyorum” dedi.

Diğer taraftan süreci değerlendiren CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur ise “Gerek Cumhuriyet Halk Partisi gerekse Türkiye açısından çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Bu değişim ülkemize büyük hayır getirecektir. Denizli adına da bir sıkıntımız yok. Örgütümüzün görüşü bellidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı