REKLAMI GEÇ

Sancar, suç duyurusunda bulunacak

Sancar,  suç duyurusunda bulunacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda çekilen ölen yavru köpek görüntülerinin ardından harekete geçen CHP Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar konuyu yargıya taşıyor. Sancar, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2018 Çarşamba, 12:02

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağında çekilen görüntüler yürek sızlatmış, hayvanseverlerin tepkisini çekmişti.

CHP Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla olaya sert tepki göstermiş, “Burası Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Hayvan Barınağı. Bu kadar sorumsuz ve yaşam hakkına saygısız bir anlayış olmaz olamaz. Konuyu yakından takip edip ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Denizli halkını da bu vahşete karşı durmaya davet ediyorum” demişti.

“BU GÖRÜNTÜLER İLK DEĞİL”
Bu görüntülerin ilk olmadığını kaydeden CHP’li Sancar, “Söz konusu barınakla ilgili bu tür görüntülerin defalarca yayınlandı. 5199 sayılı kanun açık fakat koca belediye kanunun gereğini yapmıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan barınağı defalarca ziyaret edip her seferinde çözüm bulacaklarını söylemişti. Konuda ihmali olanlar hakkında bugün suç duyurusunda bulunacağım. Tüm hayvan severleri de bu vahşete tepki göstermeye devam ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı