REKLAMI GEÇ

CHP Denizli Örgütü, ilk kez ‘Adalet Yürüyüşü’ düzenledi

CHP Denizli Örgütü, ilk kez ‘Adalet Yürüyüşü’ düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü’nde bugün sekizinci gün. CHP Denizli’de ilk kez yürüyüş düzenledi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2017 Perşembe, 17:21

CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ‘Adalet Yürüyüşü’ başlattı. Yürüyüş bugün sekizinci gününde. Şimdiye kadar ‘Adalet İçin 2 Dakika’ sloganı ile eylem yapan CHP Denizli, bugün yürüdü. Yürüyüşe CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’nın yanı sıra kalabalık bir partili grubu katıldı. Üzerinde ‘Adalet’ yazılı dövizler taşındı, kalabalık zaman zaman ‘Adalet, adalet’ diye slogan attı. Yürüyüşe sol partilerden ve bazı sivil toplum örgütü temsilcilerin de katılım sağladığı görüldü.

EZAN OKUNURKEN DURDULAR
Yürüyüş parti binası önünden başladı. Çaybaşı Caddesi ile Lise Caddesi’nin kesiştiği noktaya geldiklerinde ezan okunmaya başladı. Ezan bitince grup harekete geçti. Kıbrıs Şehitler Caddesi güzergahından Demokrasi Meydanı’na ulaşıldı ve yürüyüş burada sona erdi.

TRAFİK AKSADI
CHP’liler, yoldan yürüdüğü için trafikte aksamalar oldu. Özellikle Lise Caddesi ve Kıbrıs Şehitler Caddesi ile Çaybaşı Caddesi istikametinde araçlar uzun süre beklemek zorunda kaldı.

“SADECE ADALET İSTİYORUZ”
CHP İl Başkanı Teoman Sancar, “Biz sadece ‘Adalet’ diyoruz. Bağımsız ve demokratik bir yargı istiyoruz. Ülkemizi, insanımızı seviyoruz. Adalet yürüyüşü CHP’nin onurudur. Adalet herkese lazım. Bugün bizi eleştirenler bile bir gün gelecek, ‘Adalet’ diye bağıracak. Biz onlar için de yürüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı