REKLAMI GEÇ

CHP Denizli’de ön seçim yapıyor

CHP Denizli’de ön seçim yapıyor

CHP’de 7 Haziran genel seçiminde halkın karşısına çıkacağı adayları belirlemek üzere ön seçim yapıyor. Milletvekili aday adaylarının standları, asılan afiş, onları destekleyenlerin çalışmaları ile ön seçimin yapıldığı Denizli Lisesi’nin bahçesi şölen alanına döndü.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Mart 2015 Pazar, 10:23

CHP Denizli’de milletvekili adaylarını belirlemek üzere ön seçim gerçekleştiriyor. Merkezefendi ve Pamukkale örgütleri, ön seçimi Denizli Lisesi’nde yapıyor. İlçelerde ise seçim kurullarınca belirlenen yerlerde partililer oy kullanıyor. Ön seçimde partiye kayıtlı 14. Bin 800 üye oy kullanma hakkına sahip.

ic-2
ÇAYLAR ADAY ADAYLARINDAN

CHP Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Örgütleri’nin ön seçim yaptığı Denizli Lisesi’nin bahçesinde bu kez öğrencilerin değil, milletvekili aday adayları ve onları destekleyenlerin sesleri yankılanıyor. Adil Demir, Ömer Yurtseven, Kazım Arslan, Ali Asker Kantürk, Bekir Kar ve Bülent Gökçe ile ön seçime katılan diğer aday adayları, oy kullanmak için gelen partilileri karşılayıp, son mesajlarını iletiyor.

ic-3ÇAVUŞOĞLU: DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAPIYORUZ
CHP İl Başkanı Bülent Çavuşoğlu, ön seçimin 23 aday adayının katılımıyla yapıldığını belirterek, “Ön seçimi 18 merkezde gerçekleştiriyoruz. Burada belirlenecek adaylarla halkın karşısına çıkıp 7 Haziran için oy ve destek talebinde bulunacağız. Denizli Lisesi’ndeki ön seçimimiz bir demokrasi şölenidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı