REKLAMI GEÇ

Usluer: Adaletli ve dopingsiz seçim olsun

Usluer: Adaletli ve dopingsiz seçim olsun

CHP Ege Bölge Sorumlusu Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer ve Erzincan Milletvekili Erdoğan Özyalçın, 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimle ilgili değerlendirmesinde, “AKP, 7 Haziran seçimlerine Cumhurbaşkanı dopingi ile seçime girmişti. 1 Kasım’da adaletli ve dopingsiz seçim olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 18:13

CHP Ege Bölge Sorumlusu Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer ve Erzincan Milletvekili Erdoğan Özyalçın, 1 Kasım seçim sürecini değerlendirmek ve seçim ile ilgili yol haritalarını belirlemek amacıyla Denizli’ye geldi.

denizli-chp-eskisehir-milletvekili-gaye-usluer-ic

CHP İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle görüşen CHP’li Usluer ve Özyalçın, daha sonra Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Kadın Kolları Başkanı Naşide Penez ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Gaye Usluer,”Aslında il ziyaretlerimiz seçim tarihi berlinmeden önce planlanmıştı. Ancak, erken seçim tarihinin belirmesi nedeniyle il ve ilçe örgütlerimizle yaptığımız toplantılarda, seçim sürecini değerlendirdik. Seçim çalışmaları ile ilgili yol haritamızı belirlemek amacıyla görüş-alışverişinde bulunduk” dedi.

“AKP DOPİNGSİZ SEÇİME GİRMELİ”
AKP’nin uygulamalarını da eleştiren Usluer, “Adının içerisinde adalet olan AKP, 7 Haziran seçimlerinde adaletsiz bir seçim gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı dopingi ile 7 Haziran seçimlerine giden AKP’den bu dönem, dopingsiz seçime girmesini bekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa geçtiğimiz seçimlerde cumhurbaşkanına örtülü ödenek ayrılmış, ama örtüsüz bir şekilde AKP’ye oy istemek için kullanılmıştır. Bu kez” diye konuştu.

“AYNI SIRALAMA İLE SEÇİME GİDECEĞİZ”
Ön seçim tartışmaları ile ilgili son gelişmeleri de değerlendiren Prof.Dr. Usluer, “1 Kasım seçimleri erken seçim değil, 7 Haziran seçimlerinin tekrarlanması olarak yorumlandığı ve sürenin çok kısa olması nedeniyle ön seçim yapmama kararı aldık. Bunu YSK’ya bildirdik. 7 Haziran’daki milletvekili sıralaması ile yeniden seçime gideceğiz” dedi.

Yorumlar

horozkentli   -  Bağlantı 29 Ağustos 2015, 13:13

ege bölge sorumlusu eskişehir den eminim ki ege yi çok iyi biliyordur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı