REKLAMI GEÇ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Denizli’ye önemli yüzlerle birlikte geliyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Denizli’ye önemli yüzlerle birlikte geliyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin en büyük il binası açılışı için kurmayları ile birlikte Denizli’ye geliyor: Bölgenin önemli CHP’li siyasetçilerinin de katılacağı Denizli programında açılışın yanı sıra iş dünyası ve sanayaciler, kentin kanaat önderleri konumundaki STK ve yerel yöneticiler buluşması ve bir de şehit evi ziyareti bulunuyor. CHP İl Binası ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin yararlanacağı bir sosyal dayanışma mağazası da hizmete açılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2017 Çarşamba, 17:20

KURMAYLARI İLE BİRLİKTE GELECEK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 10.00’da Çardak Havaalanı’nda olması planlanıyor. Özel bir uçakla Denizli’ye gelecek olan CHP Genel Başkanı’ına Denizli’de Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak ve Tekin Bingöl’ün yanı sıra Genel Sekreter Kamil Oktay Sungur da eşlik edecek.

CHP’NİN ÇOK ÖNEMLİ İSİMLERİ DE KATILACAK
Kurmayları ile birlikte gerçekleştireceği Denizli ziyaretinde Kılıçdaroğlu’nun bölge milletvekilleri, il yöneticileri de yalnız bırakmayacak. Hatta İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de Denizli’ye geliyor.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İL BİNASI AÇILACAK
CHP’nin bu üst düzey katılımının nedeni ise Türkiye’nin en büyük il başkanlığı binasının açılışı. CHP Denizli Örgütü, belki de Türkiye örgütlerine örnek olarak gösterilebilecek büyüklükteki ve plaza görünümündeki 7 katlı binası nedeniyle tarihi bir gün yaşayacak.

İŞADAMLARI BULUŞMASIYLA BAŞLIYOR
Kılıçdaroğlu’nun Denizli’deki ilk programı iş adamları ve sanayici buluşması olacak. Çardak’tan kentteki ilk etkinliği olan işadamları buluşması için Denizli Antalya Karayolu üzerinde bulunan Lavin Otel’e geçecek olan Kılıçdaroğlu’nun bu toplantısına oda başkanları ve işadamları meslek örgütlerinin yöneticilerinin yanı sıra kentin önemli sanayici ve işadamları davet edildi.

14.00’TE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK
Kılıçdaroğlu’nun sanayici ve işadamları toplantısı yaklaşık 3 saat sürecek. CHP Genel Başkanı, yemek molasının hemen ardından, yani saat 14.00’te medyanın karşısına geçecek. Kılıçdaroğlu,  basın toplantısında ulusal ve yerel medyaya gündemle ilgili açıklamalarda bulunacak.

14.15’TE KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞACAK
CHP Genel Başkanı, basın açıklamasından sonra ise STK’larla bir araya gelecek. Lavin otel’deki ikinci bölgesel buluşmasında Kılıçdaroğlu sanattan tarıma birçok STK’nın başkan ve yöneticileriyle görüşücek.Kanaat önderleriyle buluşma adı verilen bu etkinliğe, farklı mesleklerin oda başkanları ve muhtarlar da davet edildi.

SOSYAL MAĞAZAYI DA AÇACAK
Kılıçdaroğlu toplantıların ardından yeni parti binasına geçerek binanın açılışını gerçekleştirecek. CHP’nin 7 katlı il binasının zeminin de bir de sosyal mağaza bulunuyor. İl Başkanı Teoman Sancar, parti binasıyla birlikte Denizli’ye sürprizleri olarak değerlendirdiği sosyal mağazayla dar gelirli yurttaşların her türlü ihtiyaçlarını bir dayanışma mantığı içinde karşılamayı hedeflediklerini söyledi. Saat 17.00’de gerçekleştirilecek açılış törenin planlanan programı bir saat yaklaşık 2 saat sürecek.

ŞEHİT ARIKAN’IN AİLESİNİ DE ZİYARET EDECEK
Kılıçdaroğlu parti binasının açılışından sonra saat 19.00’da Denizli’nin son şehidi Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın baba ocağını da ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu’nun saat 20.00 sularında Denizli Çardak Havaalanı’ndan Ankara’ya uçması planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı