REKLAMI GEÇ

CHP İl Başkan adayı Ertemur ziyaretleri yoğunlaştırdı

CHP İl Başkan adayı Ertemur ziyaretleri yoğunlaştırdı

Hafta sonu gerçekleştirilecek CHP Bil Kongresi için geri sayım sürüyor. Başkan adaylarından Ali Rıza Ertemur çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ertemur, Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Teşkilatları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2017 Çarşamba, 15:28

İlçe kongrelerinin tamamlandığı CHP’de İl Kongresi için geri sayım sürüyor. 30 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongrede aday olduğunu açıklayan Ali Rıza Ertemur, temposunu artırdı.

Ertemir, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatları’nı ziyaret etti. İlçe yönetimlerinin iktidar yürüyüşünde büyük önem taşıdığını vurgulayan Ertemur “Partimizi 2019’da iktidara taşıyacak olan taşra yönetimlerimizdir. Denizli’de iktidar baskısına karşın dik bir duruş sergileyen ve partimizi hizmet etmek adına göreve talip olan ilçe yönetimlerimizi tebrik etmek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta çevre ilçelerimizi ziyaret etmiştik. Bugünde merkezde bulunan iki ilçemizin yönetimlerini ziyaret ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Yönetim kademeleri arasında uyum ve ahenk bulunması çok büyük önem taşıyor” dedi.

“AHENK VE UYUM İKTİDARI GETİRECEKTİR”
Denizli’de seçilen 19 ilçe yönetimi ve seçilecek il yönetimi arasında bir uyum sağlanması gerektiğini vurgulayan Ertemur, “Tüm ilçe yönetimleri organize ve uyumlu bir şekilde 2019’da kritik sürece hazırlanmalı. Bunu sağlayacak olan ise il yönetiminin tavrıdır. İlçe yönetimlerinin, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin fikrini alarak ortaya koyacağımız yol haritası bizleri 2019’da iktidara taşıyacaktır. Üyelerin bu süreçte saha çalışmalarına maksimum katılımını sağlamak zorundayız. Tüm söylediklerimizi hayata geçirdiğimizde, 20 örgütümüz ve örgütümüzün temel unsurları olan kadın ve gençlik kollarımız ile tek bir vücudun organlarıymışcasına birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.


İl Başkanı Teoman Sancar ve yönetimine partiye verdikleri emek ve kattıkları değer için teşekkür eden Ertemur, görevleri sona erdikten sonra da birer nefer olarak çalışmalara devam edilmesinin önemini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı