REKLAMI GEÇ

CHP İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan vefat etti

CHP İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan vefat etti

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Erdoğan’ın vefatı partiye büyük üzüntüye neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2018 Pazar, 11:42

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Göksel Erdoğan hayatını kaybetti. Bir eğitimci olan Erdoğan uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Son olarak tedavi için Samsun’daki bir hastaneye yatırılan Erdoğan’ın dün gece fenalaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu ölüm partide büyük üzüntüye neden oldu.

Göksel Erdoğan’ı yönetim listesine yazarak ilk kez parti kademelerinde görev almasını sağlayan Denizli eski milletvekili il eski başkanı Ali Rıza Ertemur, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok üzgünüm. Son derece neşeli, keyifli, çalışkan bir insanı kaybettik. Onu hep güler yüzü ile hatırlayacağım” diyerek üzüntüsünü paylaştı.

İl Başkanı Mahir Akbaba ise Göksel Erdoğan’ın bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına; “Bu fotoğraftaki adamın bana anlattıkları, öğrettikleri, ben de çok kıymetli bir hikayesi var Canım Abim, Göksel Abim seni özleyeceğim, özleyeceğiz… Huzur içinde, rahmet içinde kal…” yazdı…

Erdoğan’ın cenazesi yarın öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı