REKLAMI GEÇ

CHP Kılıçdaroğlu ile gövde gösterisi yapacak

CHP Kılıçdaroğlu ile gövde gösterisi yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimi öncesinde düzenlenecek miting ile Denizlililere seslenecek. CHP örgütü, miting için seferberlik ilan ederken, 100 otobüs ile mitinge katılmak isteyenler kentin her noktasından Özay Gönlüm Meydanı’na taşınacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2014 Pazartesi, 10:41

CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, il ve ilçe örgütleriyle mitinge hazır olduklarını belirterek, “Varlık, birlik ve özgürlük içinde yaşamak için tüm Denizlilileri mitingimize bekliyoruz. ‘Sen yoksan bir eksiğiz’ diyerek, halkımızı Özay Gönlüm Meydanı’na davet ediyoruz” dedi.

Çavuşoğlu, mitinge katılmak isteyenlere ulaşım hizmeti sunulmak için gerekli düzenlemelerin yapıldığını kaydederek, “Kentin değişik bölgelerine 100 otobüs ile sürekli seferler yapılacak. Bu araçlar ücretsiz olarak servis hizmeti sunacak. Genel Başkanımız, alanda Denizli halkına mesajlarını iletirken, görsel şölen şeklinde geçecek mitingimizde Grup Kargo’da konser verecek” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
Bu arada, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı da netleşti. Çavuşoğlu, yarın saat 10.30’da Çardak Havaalanı’nda karşılayacakları Kılıçdaroğlu’nun Çardak ve Bozkurt’ta vatandaşlara sesleneceğini, Kaklık ve Kocabaş’ta halkı selamlayacağını, Denizli mitinginin de saat 13.00’te başlayacağını bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı