REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi adayı Varlıker basınla buluştu, hedeflerini anlattı

CHP Merkezefendi adayı Varlıker basınla buluştu, hedeflerini anlattı

CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Birleştirici güç olarak gelen teklifle aday olduğunu söyleyen Varlıker, “İsimle değil, yapacaklarımızla ilgileniyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 12:11

CHP’de kongre süreci devam ediyor. Pazar günü gerçekleştirilecek Merkezefendi İlçe Kongresi’nde aday olacak isimlerden biri olan genç siyasetçi Tolga Varlıker, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Uzun yıllar görev yaptığı Doğan Haber Ajansı’ndan ayrılan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya çiçek veren Varlıker, bundan sonraki yaşamında başarı diledi.

KENDİNİ TANITTI, HEDEFLERİNİ ANLATTI
Basın toplantısına kendini tanıtarak başlayan Varlıker, birleştirici güç olarak gelen tekliflere kayıtsız kalamadığını ve elini taşın altına soktuğunu söyledi.

Siyasette gençlerin önünün açılması gerektiğini belirten Varlıker, “Gençlerin daha önce siyasi sürecin içinde olmasına gerek yok. Enerjisi ve farklı fikirler ortaya çıkarması yeterli” dedi.

BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIZ
İlk hedeflerinin parti içindeki bütünleşmeyi sağlamak olduğunu anlatan Varlıker, “Bizler isimlerle değil, olaylarla ilgileniyoruz. Ben bir sanayici olarak, bir esnaf olarak elimi taşın altına koydum. 2010 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Partimizde, büyüklerimizin siyasi tecrübe ve kararlılığı ile gençlerin enerji ve dinamizmini bir araya getirmek istiyoruz. Genel iktidara giden yolun, yerel iktidardan geçtiğini biliyoruz. Amacımız, 2019’a giden yolu başarı taşlarıyla döşeyerek, Merkezefendi ve Büyükşehir Belediyelerini kazanmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı