REKLAMI GEÇ

Yıldız: “Ön seçime de, eğilim yoklamasına da hazırız”

Yıldız: “Ön seçime de, eğilim yoklamasına da hazırız”

Çalışma ekipleri ile geniş kapsamlı toplantıda bir araya gelen CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Merkezefendi’yi alacaklarını belirterek, “Biz hazırız “ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2018 Pazartesi, 17:36

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Yıldız, 2 ay önce açtığı seçim ofisinde çalışma arkadaşları ile geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantıda değerlendirmeler yapan Yıldız, önemli mesajlar verdi.

Çalışmalara başladıkları günden bu yana önemli mesafe aldıklarını ifade eden Sabri Yıldız, ”Merkezefendi’nin birleştirici ve bütünleştirici gücü olarak, birlikte çıktığımız bu yolda tam bir ekip olduk. Hepimiz sabırsızlıkla seçim çalışmaları için alanlara inmeyi bekliyoruz. Ben yürekten inanıyorum, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Merkezefendi Belediyesi’ni mutlaka kazanacağız” dedi.

“ÖN SEÇİME DE EĞİLİM YOKLAMASINA DA HAZIRIZ”
Aday belirlenme sürecinin devam ettiğine dikkat çeken Yıldız, “Çalışma ekiplerimizle birlikte, ister ön seçim olsun, ister eğilim yoklaması olsun, biz hepsine hazırız. Biz eğilim yoklamasına da, 31 Mart tarihindeki seçime de hazırız. Bizler bu süreçte birlik bütünlük içinde inanmış kadrolarla gece gündüz çalışarak, Merkezefendi Belediyesi’ni almak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacak ve başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz CHP’li olsun olmasın, Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Biz bu seçimi alacağız ve Merkezefendi’yi çağdaş belediyecilik ile tanıştıracağız. Çalışmalar ve projelerimizle farkımızı göstereceğiz. Çalışma ekiplerimizle toplantılarımız, önümüzdeki günlerde de guruplar halinde devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı