REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Varlıker görevi devraldı

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Varlıker görevi devraldı

2019’da iki önemli seçime hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’ni Merkezefendi’de Tolga Varlıker ve ekibi taşıyacak. Varlıker törenle ilçe başkanlığı bayrağını devralırken, partililerden tam destek aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 13:12

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Hafta sonu Sedat Demirci’yle yarıştığı ilçe kongresinden zaferle çıkan Tolga Varlıker, Merkezefendi İlçe Merkezi’nde düzenlenen törenle CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini devraldı.

Törene İl Başkanı Teoman Sancar, eski ilçe başkanı Sedat Demirci, yeni yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Varlıker ve ekibine partililerin ilgisi ve desteği yoğundu.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Merkezefendi Teşkilatı’nda demokrasinin gereği olan örnek bir yarış gerçekleştiğini belirterek, kazananın görevini devraldığını ancak ayrılanların kazandıkları deneyimlerle desteklerini sürdüreceğini kaydetti. Demirci, “CHP’de makamlar hizmet içindir” dedi.

“İKİ SEÇİMDE DE BAŞARILI OLACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Merkezefendi İlçesi’nin yeni başkanı olan Tolga Varlıker ise kongrede demokrasi şöleni yaşadıklarını belirtti. Varlıker, 1919’daki Kuvayi Milliye ruhu ile 2019’daki seçimlere hazırlanacağız. Önce Merkezefendi’de sonra da genel seçimlerde CHP’nin gücünü göstereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından yeni başkan Varlıker, Demirci’ye hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı