REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi sürüyor

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi sürüyor

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşanıyor. 416 delegenin sandık başına gitmesinin beklendiği kongrede mevcut başkan Sedat Demirci ile Tolga Varlıker yarışıyor. Kongreye katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2017 Pazar, 16:30

Kongre takviminin işlediği CHP’de sıra Merkezefendi ilçe Teşkilatı’nda. Mevcut Başkan Sedat Demirci ile Tolga Varlıker’in yarıştığı kongre Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde sürüyor.

Divan başkanlığını Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın yaptığı kongreye Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, il Başkanı Teoman Sancar, delegeler ve partililer katıldı.

Kongre, her iki adayın da el ele vererek sahneye çıkmaları ile coşkulu bir şekilde başladı. “Sonuç ne olursa olsun kazanan CHP olacak” mesajını veren adaylar partililerden yoğun alkış aldı.

Kongrenin açılış konuşmasını CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptı ve görev sürecinde yaptığı çalışmaları anlattı, projelerinden bahsetti.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar davetlilere seslendiği kısa konuşmasında parti şöleni olan kongrenin şölen havasında geçmesini istedi, her iki adaya da başarı diledi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgelerle ilgili konuştu, iddiaların ardından CHP’li belediye başkanları hakkında soruşturmalar açılmaya başlandığını söyledi, sert tepki gösterdi.

Kongre, konuşmalar ile devam ediyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı