REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’de Varlıker dönemi

CHP Merkezefendi’de Varlıker dönemi

CHP’nin Merkezefendi İlçe Kongresi tamamlandı. Mevcut Başkan Sedat Demirci’ye rakip olan genç işadamı Tolga Varlıker, delegelerin çoğunluğunun oyunu aldı ve CHP Merkezefendi’nin yeni başkanı oldu. Delegelerden 204’ü Varlıker için oy kullandı, rakibi Demirci 177 oyda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2017 Pazar, 18:15

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi coşkulu bir şekilde tamamlandı. Saat 12.00’de başlayan kongrede saat 17.00’de oy kullanma işlemi tamamlandı.

416 delegesi bulunan CHP Merkezefendi Teşkilatı’nda yönetimin belirlenmesi için 381 delege sandık başına gitti. Sandıkları açılmasıyla heyecan daha da arttı.

CHP’nin gülen yüzü sloganıyla seçimlere katılan genç işadamı Tolga Varlıker, oy kullanan delegelerden 204’ünün oyunu alarak ipi önde göğüsleri, CHP Merkezefendi’nin yine ilçe başkanı oldu.

Rakibi mevcut başkan Sedat Demirci ise 177 oyda kaldı.

Tolga Varlıker’in başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Ahmet Adıgüzel, Zeki Altıntaş, Namık Kemal Arı, Nilüfer Aydemir, Seda Aylakçı, Hüsamettin Bozdağ, İsmail Çarlık, Serpil Dingil, Ayşe Ercan, Neriman Ersoy, Ahme Nurkaya, Tamer Şarkaya, Ayşe Üge, Çağrı Ünal ve Kerem Tahir Üzelce yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı