REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’den iktidar toplantısı

CHP Merkezefendi’den iktidar toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, ilçe kadın, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle ve yeni oluşturulan komisyon üyeleriyle gerçekleştirdikleri toplantıda, önce yerel seçimde, ardından genel seçimlerde partisini iktidara taşıyacak yol haritasını belirledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2016 Salı, 10:43

CHP Merkezefendi İlçe örgütü tarafından Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan ile Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, İl Başkanı Teoman Sancar, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle sorumluları katıldı.

denizyi-chp-toplanti-3

Yerel ve genel seçim startını erken veren CHP Merkezefendi ilçe Örgütü’nün bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, stratejiler belirlendi.

ATATÜRK’Ü, LAİKLİĞİ ANLATMAK SİZİN ASLİ GÖREVİNİZ
Partililere seslenen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Türkiye ve Ankara’daki gelişmeleri değerlendirdi. Arslan, “İktidarlık için daha çok çalışmamız gerekiyor. Türkiye’deki gelişmeleri hepiniz biliyorsunuz. Böyle bir durumda işiniz çok zor biliyorum. Ama bugün Atatürk’ü, laikliği en iyi anlatacak olan kişiler sizsiniz. Sizin asli göreviniz gittiğiniz her yerde Atatürk’ün ilkelerini, laikliği, CHP’nin 6 okunu anlatmaktır” dedi.

denizyi-chp-toplanti-1

AKP’NİN OYUNUNU BOZDUK
Milletvekili Melike Basmacı ise konuşmasında “dokunulmazlık” oylamasında CHP’li bazı vekillerin neden evet oyu kullandığını anlatarak, bu konuda akıllarında hiçbir şüphenin kalmaması gerektiğini söyledi. Basmacı, dokunulmazlık oylaması AKP’nin referandum oyunu olduğunu ve referandumda hem anayasa değişikliği hem de başkanlık sisteminin halka sunulmasının hesaplarının yapıldığını ileri sürerek, “6 CHP’li arkadaşımız evet oyu vererek bu oyunu bozduk. Bu arkadaşlarımızın kim olduğunu bilmiyoruz ama aklınızda hiçbir şüphe kalmasın, CHP dokunulmazlık konusunda hala kürsü dokunulmazlığı hariç kaldırılmasından yana” dedi.

13 BİN 500 OYU BİZ ALMALIYIZ
CHP Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca da, Merkezefendi’nin 1 Haziran ile 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdiği toplantıda, “Haziran seçimlerinde Merkezefendi’de CHP iktidar idi. Kasım seçimlerinde de CHP oyunu koruda ama MHP, HDP ve diğer partilerden 13 bin 500 oy AKP’ye gitti. İşte bizim bu 13 bin 500 oyun neden AKP’ye gittiğini araştırmamız gerek. 13 bin 500 oyu CHP’ye kazandırmanın yollarını bulmalıyız” diyerek, partililere hedef gösterdi.

denizyi-chp-toplanti-2

ÖRGÜTÜ TANIMLADI GÖREVLERİNİ ANLATTI
Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, konuşmasına örgüt tanımını yaparak başladı. Örgütlü bir çalışmanın nasıl olması gerektiğini anlatan Demirci, geleneksel seçim çalışma yöntemlerini bir kenara bırakarak, örgütsel, planlı bir çalışma içerisine gireceklerini belirtti.

Demirci, “Örgütsel çalışma, planlı, birlik ve hiyerarşi içerisinde çalışmalarımıza başladık. Güzel sonuçlar aldık. Tek adamlı faşist bir yönetime doğru gidildiği bir ülkede işiniz çok zor biliyorum. Ama yaşananların farkında ve rahatsız olan, geleceğinden endişe eden herkes bu çalışmanın içerisinde yer almalıdır. Eğer sistemli bir çalışmayı gerçekleştir ve birlik içerisinde olursak CHP için iktidar zor değil. Bizim amacımız, önce yerel seçimlerde Denizli’de iktidarı almak, ardından genel seçimlerde de Türkiye’de iktidar olmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı