REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’den siyasetsiz buluşma

CHP Merkezefendi’den siyasetsiz buluşma

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, muhtarlar ile bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşmanın hedeflendiği, sorunların ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı buluşmada yalnızca siyaset konuşulmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2018 Salı, 16:21

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, daha önce hiçbir siyasetçinin yapmadığı bir buluşmaya imza attı.

Sorumluluk alanındaki muhtarlar ile Saki Restoran’da verdiği kahvaltıda bir araya gelen Varlıker, toplumun ilk temel yönetim organı olan muhtarlığın büyük önem taşıdığını söyledi.

Muhtarlar ile sohbet eden, tanışan ve sorunlarını dinleyen Varlıker, samimi bir ortamda vakit geçirmelerini sağladı.

SİYASET KONUŞULMADI
Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği telgraf ile katıldığını ifade eden Varlıker, yararlı bir buluşma olduğunu söyledi.

Muhtarlar ile bir araya geldikleri kahvaltıda yalnızca siyaset konuşulmadığını anlatan Varlıker, “Muhtarlarımıza gönderdiğimiz davetlerde de üstüne basa basa söylediğimiz ‘siyaset konuşulmayacak’ sözümüzü yerine getirdik. Halkla yönetim arasında köprü vazifesi yapan muhtarlarımızda sohbet ettik, onları tanıdık, onlar da bizleri tanıdı” dedi.

“DERT, DER YERİNDE DİNLENİR”
Göreve gelmeden önce verdikleri “Dert, dert yerinde dinlenir” sözünün arkasında olduklarını dile getiren Varlıker, ”CHP Merkezefendi başkanıyla, yönetimiyle koltuğunda oturan, gelenleri ağırlayan bir teşkilat olmayacak. Bunu ilk günden bu yana başarıyla uyguluyoruz. Dertleri, dert yerinde dinliyor, sorunlara ilk elden hakim oluyor, çözüm önerilerimizi de anında iletebiliyoruz. Bu anlayışımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı