REKLAMI GEÇ

CHP Pamukkale’de görev bölümü tamam

CHP Pamukkale’de görev bölümü tamam

CHP Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu, görev bölümü yaptı. Hakan Vural, Aslı Kutlu ve Mehmet Özyer başkan yardımcısı, Yıldız Yılık ilçe sekreteri oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 18:20

Osman Tabu başkanlığındaki yönetimin istifalar nedeniyle düşmesinin ardından CHP Pamukkale İlçe Başkanlığına atanan Hakan Kıyak’ın oluşturduğu yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan görev bölümünde örgütten sorumlu başkan yardımcılığına Hakan Vural, seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına Aslı Kutlu, STK’lardan sorumlu başkan yardımcılığına Mehmet Özyer, ilçe sekreterliğine Yıldız Yılık, saymanlığa Bülent Açıkgöz, eğitim sekreterliğine Coşkun Emik, bilişim sorumluluğuna Süleyman Cencik getirildi.

Hatice Öz, Himmet Günendi, Sadık Sulu, Ahmet Sevim, Ezgi Becek, Muhammet Kolcu, Figen Demirhan, Enver Kurt ve Halil Çakır ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Görev dağılımının ardından bir açıklama yapan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Hakan Kıyak, “Devraldığımız Pamukkale ilçe yönetimi görevini en iyi şekilde yapmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Partimizi kongre sürecine en sağlıklı şekilde hazırlamak öncelikli görevimizdir .
Olası bir erken seçim halinde, partimizi seçim sürecine en iyi şekilde hazırlamak ve seçimlerden yeni başarılarla çıkmak için gayretle çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı