REKLAMI GEÇ

CHP’de 3 adaylı il kongresine doğru

CHP’de 3 adaylı il kongresine doğru

CHP İl Kongresi 27 Aralık Pazar günü yapılacak. Kongrede adaylık için ismi geçen Adil Demir ve Ahmet Divarcı “biz yokuz” derken, yarışın Teoman Sancar, Nuri Çavuşoğlu ve Hakan Kılınç arasında geçmesi bekleniyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 11:21

İlçe kongrelerini tamamlayan CHP’de gözler il kongresine çevrildi. Kongre, 27 Aralık Pazar günü Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Kongrede, yeni il başkanı, yönetim kurulu ve diğer organlar ile kurultay delegelerini belirlemek üzere 620 delege oy kullanacak.

ÜÇ ADAY YARIŞACAK
Kongreye kısa bir süre kalmasına rağmen, adaylığını basın toplantısıyla açıklayan tek isim Teoman Sancar oldu. Hakan Kılınç da adaylığıyla ilgili soruya “Çekilmedim, adayım” yanıtını verdi. Halen il başkanlığı görevini sürdüren Nuri Çavuşoğlu da “delege isterse görevime devam ederim” açıklamasını yaptı.

DİVARCI ÇEKİLDİ, DEMİR “YOKUM” DEDİ
İl başkanı adaylığı için ismi geçen Ahmet Divarcı, bu kongrede aday olmayacağını açıklarken, “aday mısınız?” diye sorduğumuz Adil Demir ise, “Düşünmüyorum. Ben bu kongrede aday değilim. Aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

KONGREYE DAVET
Bu arada, kongreyle ilgili hazırlıkların devam ettiğini bildiren CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Kongremiz pazar günü saat 10.00’da başlayacak. ‘Baskılara yeter’ diyen, güzel ve aydınlık bir Türkiye arzusu içinde olan herkesi kongremize davet ediyorum. O coşkuyu herkesin yaşamasını ve paylaşmasını isterim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı