REKLAMI GEÇ

CHP’de aday adaylığı başvuru süresi tamamlandı

CHP’de aday adaylığı başvuru süresi tamamlandı

CHP’de yaklaşan yerel seçimler öncesi açıklanan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru süresi tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için Arif Balkanay’dan sürpriz bir başvuru geldi. En büyük ilçe olan Pamukkale’ye 1, Merkezefendi’ye ise 3 aday adayı talip oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2018 Cuma, 19:32

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) genel merkez tarafından belirlenen ve bir hafta uzatılan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci tamamlandı. Son ana kadar heyecanın hakim olduğu CHP’de aday adaylığı başvuruları aday gösterilmek için ön koşul olmasa da süreç açısından önemli.

Belediye başkan aday adayları ve meclis üyeliği aday adaylarının dosyalarının teslim etme ve ücretleri yatırma süresinin tamamlanmasının ardından gözler partiye çevrildi.

BÜYÜKŞEHİR’E SÜRPRİZ ADAY
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için sürpriz bir başvuru geldi. Birçok isim kulislerde dillendirildi, ancak resmi başvuruyu yapan tek isim, geçtiğimiz seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olan Arif Balkanay’dan geldi. Son güne kadar Büyükşehir için başka bir aday adayı çıkmadı.

PAMUKKALE’DE 1 ADAY ADAYI
Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale için tek başvuru yapıldı. Daha önce milletvekili adayı da olan Ahmet Divarcı, CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuruyu yapan tek isim oldu.

MERKEZEFENDİ’YE 3 TALİP
Merkezefendi ise Pamukkale’ye göre biraz daha hareketli bir süreç yaşadı. Eğitimci Sabri Yıldız, eski CHP Merkezefendi İlçe Sedat Demirci ve 24 Haziran Seçimlerinde milletvekili adayı olan Şeniz Süzek Doğan, Merkezefendi’ye talip oldu.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 26 Ekim 2018, 21:36

GECEN SECİMLERDEDE ADAYDIN her secimde senmi aday olacaksın birde başkaları aday olsun yetiversin sizin adaylıgınız Arif bey

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı