REKLAMI GEÇ

CHP’de devir teslim

CHP’de devir teslim

CHP İl kongresinde 319 delegenin oyunu alarak il başkanı seçilen Teoman Sancar, Parti Binası’nda düzenlenen törenle görevi Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan teslim aldı. Törende konuşan eski başkan Çavuşoğlu, “Başkanlığım dönemimde genel ve yerel seçim geçirdim ama en büyük zorluğu CHP’liler yaşattı” dedi. Sancar ise, CHP’yi, ‘birilerin adamı anlayışından’ kurtarıp, birlik ve beraberlik içerisinde iktidar partisi yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2015 Perşembe, 13:14

Pazar günü yapılan CHP İl Olağan Genel Kongresi’nde 319 delegenin oyunu alarak il başkanı seçilen Teman Sancar, dün mazbatasını aldı bugün ise parti binasında düzenlenen törenle, görevi eski başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan devraldı. Devir-teslim törenine, Milletvekili Kazım Arslan, ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

denizli-chp-devir-teslim-ic-2

GENEL BAŞKANIN TAKTIĞI ROZETİ HEDİYE ETTİ
Eski il Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 2013 Nisan’ında yapılan kongrede il başkanı seçildiğinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine taktığı rozeti, yeni başkan Teoman Sancar’a vererek, “İl başkanlığım dönemimde birçok ulusal ve yerel seçim geçirdim. Ama bana en büyük zorluğu CHP’liler yaşattı. Sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle mücadele ettim” dedi.

CHP İl Başkanlığı’nın onurlu bir görev olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Teoman Sancar’ın sosyal demokrat söylemlerini takdirle karşılıyorum ve bu söylemlerin takipçisi olacağımı da belirtmek isterim. CHP kimsenin tekelinde, kimsenin himayesinde değildir. Buna izin verilmemeli. Birilerinin canını yaksa da bununla mücadele edilmeli” diyerek, Sancar’a nasihatte bulundu.

AYRIMCILIK VE ADAMCILIĞA GEÇİT YOK
Görevi Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan teslim alan yeni başkan Teoman Sancar ise, CHP’nin ilke ve hedefleri doğrultusunda çalışmak ve iktidara taşımak amacıyla yola çıktığını belirterek, “Parti içerisinde en uzak üye ile en yakın üye arasında hiçbir ayrım yapılmayacak. Yönetim kurulu üyelerimle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak CHP’yi iktidara taşıyacağız. Parti içerisinde ayrımcılık ve adamcılık olmayacak” diye konuştu.

denizli-chp-devir-teslim-ic-1

18 BAŞKANLA ÇALIŞAN FATMA CANBAZ’A ÇİÇEK
Yeni başkan Teoman Sancar, görevi süresince yaptığı çalışmalardan dolayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na çiçek takdim etti. Ancak Çavuşoğlu, çiçeği partide 23 yıldan beri görev yapan Fatma Canbaz’a verdi, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

CHP’ye daha 18 yaşındayken gençlik kollarında giren ve uzun süredir il sekreterliğini yürüten Fatma Canbaz, bugüne kadar 18 başkanla çalıştı. 19’uncu başkanla birlikte görev yapmaya hazırlanan Fatma Canbaz, görev devir tesliminde unutulmadı.

denizli-chp-devir-teslim-ic

Konuşmaların ardından, yeni başkan Teoman Sancar, yönetim kurulu üyeleri ve toplantıya katılan CHP ilçe başkanlarıyla fotoğraf çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı