REKLAMI GEÇ

CHP’DE HAFTA SONU SEÇİM VAR

CHP’DE HAFTA SONU SEÇİM VAR

CHP Denizli teşkilatlarında kongre heyecanı sürüyor. İlçe yönetimlerinin belirlendiği seçim heyecanı hafta sonu en üst seviyeye çıkacak. Cumartesi günü Pamukkale, Pazar günü ise Merkezefendi İlçe Başkanı ve yönetimi belirlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 16:03

1 Kasım seçimlerinin ardından kongre sürecine giren CHP Denizli’de seçimler sürüyor. Buldan ile başlayan ilçe kongre heyecanı hafta sonu iki büyük ilçe Pamukkale ve Merkezefendi seçimleri ile devam edecek. Parti içinde seçim heyecanının doruk noktaya çıkacağı Pamukkale İlçe Kongresi Cumartesi günü Twenty 20’de yapılacak ve saat 10.00’da başlayacak. Pazar günü gerçekleştirilecek Merkezefendi İlçe Kongresi ise saat 14.00’de başlayacak ve Bera Palace Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

PAMUKKALE’DE KIYAK VE TABU YARIŞACAK
Cumartesi günü gerçekleştirilecek CHP Pamukkale İlçe Kongresi, iki adaylı bir yarışa sahne olacak. Seçimde mevcut Başkan Hakan Kıyak ve Osman Tabu yarışacak. İki adaylı seçimde yeni yönetimi belirlemek için 398 delege sandık başına gidecek.

MERKEZEFENDİ’DE İKİ ADAY VAR
CHP Merkezefendi İlçe Kongresi iki adaylı bir yarışa sahne olacak. Mevcut Başkan Sedat Demirci ile Levent Özel’in aday olduğu Merkezefendi İlçe Kongresi’nde 400 delege yeni yönetimi belirleyecek. Her iki aday da seçim çalışmalarının son aşamasına geldi, artık sözü delegelere bırakmaya hazır. Demirci ve Özel’in ortak temennisi ise CHP kimliğine yakışır bir kongrenin gerçekleşmesi yönünde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı