REKLAMI GEÇ

CHP’de keskin viraj

CHP’de keskin viraj

Bir zamanlar Deniz Baykal ile yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, kurt politikacı Adnan Keskin, şimdi CHP’nin Denizli oyları önündeki en büyük engel!

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2007 Cumartesi, 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun dönem Genel Sekreterlik yapan ancak yakın dostu parti lideri Deniz Baykal ile 99 seçimlerinde alınan kötü sonucun ardından yolları ayrılan Adnan Keskin, şimdi parti yönetimini kara kara düşündürüyor.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

1999’dan bu yana Baykal’ın bir şekilde milletvekili olmasını engellediği Adnan Keskin, memleketi Denizli’de CHP için en büyük sıkıntılardan biri. Partilerin seçim sürecini başlattığı şu günlerde, politika kulislerinde Keskin muamması gündemde.

Denizli tabanında halan çok etkin olan Keskin’in özellikle kırsal bölgelerdeki blok oyları parti için bu yılın sonunda yapılacak seçimler açısından büyük önemi var. Ancak Parti genel merkezi Adnan Keskin’in meclise girmesi taraftarı değil.

Adnan Keskin’in partide ön seçim olursa, CHP altında, yapılmadığı takdirde ise bağımsız aday olarak 2007 seçimlerine katılacağı belirtiliyor. Ön seçimin yapılmaması ihtimali CHP için Denizli tabanındaki oylarının da Keskin’e kayabileceği riskini doğuruyor.

Adnan Keskin ile ilgili kulislerde konuşulanlar, DENİZLİHABER Yazarlarından Sedat KURT’un köşesinde

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı