REKLAMI GEÇ

CHP’de kongre takvimi belirlendi

CHP’de kongre takvimi belirlendi

CHP’de kongre takvimi netleşti. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe ve il kongrelerini gerçekleştirecek olan il yönetimi takvimi açıkladı. CHP’lileri 26 Kasım’da Baklan İlçe Kongresi ile başlayacak yoğun bir seçim süreci bekliyor. İl Kongresi ise tüm ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 27 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 16:18

CHP’de kongre süreci işliyor. 1 Kasım seçimlerinin ardından tüm gözlerin çevrildiği kongre süreci 15 Kasım’da tamamlanan delege seçimleri ile başladı. Delegelerin belirlenmesiyle kongre takvimini de netleştiren CHP Denizli teşkilatları, 26 Kasım Perşembe günü Baklan’da gerçekleştirilecek ilçe kongresi ile seçim sürecine başlıyor.

19 ilçenin tamamında, sıkıştırılmış bir takvime göre seçimlere gidecek olan Denizli CHP, ilçe yönetimlerinin yanı sıra il kongresi delegelerini de belirleyecek. 1 Kasım seçimlerinin hemen ardından başlayan süreç CHP’nin seçim atmosferinden bir süre daha çıkmayacağını ortaya koyuyor. 19 İlçe kongresinin tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrilecek. CHP İl Kongresi ise 27 Aralık Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. İl kongresinde CHP Denizli İl Başkanı ve yönetimlerinin yanı sıra, CHP’nin büyük kurultayına katılacak ve oy kullanacak isimler de seçilecek.

chp_kongre_takvimi_ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı