REKLAMI GEÇ

CHP’de Pamukkale krizi

CHP’de Pamukkale krizi

CHP’de Pamukkale İlçe Örgütü ile ilgili bir kriz yaşanıyor. Aylardır üzeri örtülen istifaların birden anımsandığı ve Osman Tabu başkanlığındaki yönetimin düşürüldüğü iddia edildi. Tabu’nun “bir konuda anlaşmazlığa düştük, böyle oldu” sözleri, gözlerin sessizliğini koruyan il başkanı Nuri Çavuşoğlu çevrilmesine neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2015 Salı, 16:12

CHP’de 7 Haziran seçimi nedeniyle üzeri örtülen Pamukkale İlçe Örgütü krizi, “Osman Tabu görevden alındı” iddialarıyla yeniden yaşanmaya başladı. İddiaya göre, yönetim kurulu üyeleri Ömer Öztürk, Ali Karamil, Rahmi Değirmencioğlu, Seda Göçen, Hatice Çağırgan, Özgür Semirci, Bayram Konuk ve Akın Umut Gürel, Tabu ile anlaşamadıkları gerekçesiyle, Yılmaz İçen ve Güzeyde Kaçar ise milletvekili aday adaylığı nedeniyle uzun süre önce istifa etti.

Yönetim beş kişi kalmasına rağmen seçim sürecinde sorun yaşanmaması için CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Tabu’nun göreve devam etmesine ses çıkarmadı. Ancak son gelişmeler üzerine yönetimin düştüğüne karar verildi.

TABU: BUGÜNE KADAR İDARE ETTİ
Konuyla ilgili görüştüğümüz Osman Tabu, “Bugüne kadar idare etti. Bir konuda anlaşmazlığa düştük böyle bir durum söz konusu. Görevden mi alındım, yönetimin düştüğüne mi karar verildi bilmiyorum. Henüz elime bu konuda yazılı bir belge ulaşmadı. Geldiğinde detaylı açıklamayı yapacağım” dedi.

ÇAVUŞOĞLU SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
Bu gelişmeler üzerine aradığımız CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, telefonlara yanıt vermiyor. Sessizliğe bürünen Çavuşoğlu’nun yaşanan Pamukkale kriziyle ilgili nasıl bir açıklama yapacağı CHP çevrelerinde merakla bekleniyor.

Yorumlar

ÖMER öztürk   -  Bağlantı 15 Temmuz 2015, 14:02

Bir yanlışı düzeltmek için yazıyorum. Ömer ÖZTÜRK Osman TABU ile anlaşamadığı için istifa etmedi. Kaldı ki parti için Osman TABU gibi çalışan biriyle anlaşamamam söz konusu değildir. İstifa nedenim tamamen kişisel işlerimin yoğunluğu nedeniyledir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı