REKLAMI GEÇ

CHP’den Atatürk Müzesi’nde alternatif kutlama

CHP’den Atatürk Müzesi’nde alternatif kutlama

Denizli CHP İl Örgütü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’yi ziyaret edişinin 85’inci yıldönümü dolayısıyla alternatif bir kutlama programı düzenledi. Atatürk Etnografya Müzesi’ni ziyaret eden CHP’liler, odalara karanfil bıraktı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 09:41

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye ziyaret edişinin 85’inci yıldönümü dolayısıyla CHP İl Örgütü’nce Atatürk Etnoğrafya Müzesi önünde düzenlenen törene milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı, CHP İl Başkanı Mustafa Gülbay, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve partililer katıldı. Müzeyi ziyaret eden CHP’liler, ellerindeki karanfilleri odalara bıraktı.

denizli-CHP-ataturk-un-denizli-ye-gelisinin-85-yil-donumu-ic-1

Ziyaret ardından bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, “Türkiye cumhuriyeti’nin kurucusu ve CHP Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’ü, Denizli’ye gelişinin 85’inci yıldönümü gurur ve minnetle anıyoruz. Onun bize bıraktığı özgür ve laik Türkiye’yi korumak için hep var olacağız. Dün vardık, bugünde varız, yarın da var olacağız. Her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerine sahip çıkacağız” dedi.

denizli-CHP-ataturk-un-denizli-ye-gelisinin-85-yil-donumu-ic

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı da, Atatürk’ün aydınlık görüşünü gelecek nesillere taşıyacaklarını ve bunun kendileri için bir borç olduğunu söyledi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ise, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, Atatürk’ü minnetle andıklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı