REKLAMI GEÇ

CHP’den seçmen markajı

CHP’den seçmen markajı

CHP’de Merkez İlçe Örgütü, seçmeni markaja aldı. Seçim beklenmeden Denizli’nin tüm noktalarını ziyaret edecek olan CHP’liler, halkın nabzını tutacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2010 Perşembe, 18:32

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Örgütü’nde ‘Halkla Kucaklaşma’ adlı program faaliyete geçirildi. Program kapsamında, seçim süreci beklenmeksizin tıpkı seçimdeymiş gibi çalışma yapacak olan örgüt, halkın nabzını tutacak. Denizli’de her noktaya ulaşmayı hedefleyen programa ise merkeze bağlı Uzunpınar ve Gözler Beldelerinden başlanacak.

CHP Merkez İlçe’den yapılan açıklamada, kongreler sürecinin sona erdiğine işaret edilerek, “Artık halkla buluşma zamanı. Bunun için seçimleri beklemeyeceğiz. Seçim zamanının dışında da partimizin halkın yanında olduğunu göstereceğiz’’ denildi.

Açıklamada; “Pamukkale, Karahayıt, Pınarkent, Irlıganlı, Aşağışamlı ve Başkarcı Beldelerini taradıktan sonra, merkeze bağlı köyler ziyaret edilecek. Hemen ardından kent merkezindeki tüm mahalleleri dolaşacağız. Bu programın tek amacı halkın sorunlarını dinlemek, dertleşmek ve partimizin programını vatandaşlara anlatmaktır. AKP iktidarından bunalan, iş ve aş derdine düşen halkımız mutsuz ve umutsuzdur. Çaresizlik içinde geleceğini aramaktadır. Bu insanlarımıza Türkiye’nin kurtuluşu için CHP iktidarından başka çarenin kalmadığını anlatacağız. CHP iktidarında yapacaklarımızı sıralayacağız. Sadece seçim dönemlerinde değil, her dönemde CHP’nin halkın tek umudu olduğunu ortaya koyacağız” ifadelerine yer verildi.
Program kapsamında kahve ve meydan toplantılarının yanı sıra ev ziyaretlerinde de bulunulacağı, tespit edilen sorun ve önerilerin kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı