REKLAMI GEÇ

CHP’den şehit ailesine ziyaret

CHP’den şehit ailesine ziyaret

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Çameli’nin Kirazlıyayla Köyü’nde, Şehit Muhammet Özbek’in ailesini ziyaret ederek, taziyelerini sundu.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2010 Cumartesi, 16:26

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çameli İlçe Başkanı Saffet Akyol ile birlikte, Çameli İlçe Merkezi’nde ve köylerinde ziyaretlerde bulundu. Çameli’de kurumlar ve işyerlerine yapılan ziyaretlerde, esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen CHP yönetimi, ziyaretler sırasında Çamelili sanatçı Hayri Dev ile de buluştu.

Çameli’nin ardından, Kirazlıyayla Köyü’ne giden CHP heyeti, burada geçtiğimiz günlerde şehit düşen Muhammet Özbek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Babası Ramazan Özbek, “Vatan sağolsun, en son 3 ay önce dağıtım iznine geldiğinde görüşmüştük. 10 gün önce de telefonla görüştük. Telefonda bize askerliği anlatırken, biz de ona köyde olup bitenleri bildirdik. Benim 3 erkek evladım daha var. Onlar da askere gidecek, gerekirse ben de giderim” diyerek, acısını kalbine gömdüğünü, ailesinin ve diğer çocuklarının her türlü vatani göreve hazır olduğunu ifade ederek CHP’li heyete teşekkür etti.

CHP’liler Elmalı Köyü’ne ziyarette bulundukları sırada, yağan yağmur nedeniyle Çameli merkezinde sel meydana geldiğini, birçok ev ve işyerinde zarar meydana geldiğini haber alır almaz Çameli’ye hareket ederek, selden zarar görenleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı