REKLAMI GEÇ

CHP’den teröre pankartlı tepki

CHP’den teröre pankartlı tepki

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Ankara ve Diyarbakır’da düzenlenen terör saldırılarına pankartlı tepki gösterdi. CHP İlçe Merkezi’ne “Artık yeter. Milletimizin başı sağolsun” yazılı siyah pankart asıldı. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “Kendi başkentinin güvenliğini sağlayamayanlar, Suriye, Irak, Bayırbucaklıların can güvenliğiyle uğraşmasın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2016 Perşembe, 15:04

Türkiye’yi yasa boğan terör saldırılarına CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’ndan pankartlı tepki geldi. CHP Merkezefendi teşkilatı, parti merkezine, “Artık yeter. Milletimizin başı sağolsun” yazılı siyah pankart astı.
Son dönemlerde yaşananlara ilişkin açıklamalar yapan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, Türkiye’nin ucu görünmeyen tünelde, direksiyonsuz bir araç gibi hızla ilerlediğini söyledi.
“İnsanlar ölmesin, analar ağlamasın, vatan bölünmesin” diyen Demirci, terör saldırılarında şehit olan ve hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diledi.

KENDİ BAŞKENTİNİ KORUYAMAYANLAR, BAŞKA YERLERİ KORUMAYA ÇALIŞMASIN
Demirci, “Sabrımızı test etmeyin diyenler, sabrımız taştı diyenler, terörden ve kandan beslenenler, aradıklarını bulamayacaklar, döktükleri kanlar ve nefretlerinin içinde boğulacaklar” dedi.

Kendi başkentlerini koruyamayanların, insanlarının can güvenliğini sağlayamayanların Suriyeli, İraklı, Bayırbucaklıların can güvenliğini sağlamaya çalışmaması gerektiğini ifade eden Demirci, “CHP, teröre prim vermeyen duruşunu bir kez daha göstermiş, gerekeni yapmıştır. Terörün TBMM çatısı altında bitirilmesi gerektiğini söyledik. Terör izleme ve araştırma komisyonu kurulmasına red oyu veren anlayış, vicdanını sorgulamalıdır. Ülke, sonu bilinmeyen bir yoldadır” dedi.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ
“Artık sözün bittiği yerdeyiz” diyen Sedat Demirci, “Beylik laflar yerine, icraat zamanıdır. Tüm ulus olarak teröre karşı el ele vermeliyiz. Terörden sonuç bekleyenler, boşuna heveslenmesin. Türkiye Cumhuriyeti büyüktür, bunları da aşacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı