REKLAMI GEÇ

CHP’den Zolan’a “Aklıselim davran” ikazı

CHP’den Zolan’a “Aklıselim davran” ikazı

Denizli’den sorumlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Akif Ekici ile Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İl merkezinde partililer ile buluştu. İlçe ziyaretlerini değerlendiren Ekici, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın tarafsız davranmadığını ve partizanlık yaptığını ileri sürdü, aklıselim davranmaya davet etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 14:56

İlçe örgütlerini ziyaret etmek ve partililerle gündeme ilişkin istişarelerde bulunmak amacıyla Denizli’ye gelen Denizli’den sorumlu CHP Parti Meclisi Üyesi, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici ile Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, parti merkezinde basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Teoman Sancar, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ile partililerin katıldığı toplantıda, ilçe ziyaretlerini değerlendiren Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Denizli halkının kararını verdiğini ve adaletli, paylaşımcı bir belediye yönetimi istediklerini vurguladı.

ZOLAN’A İKAZ
Ekici, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilçe belediyelerine yapılan araç ve malzeme desteğinin, AK Parti ilçe başkanları tarafından gönderildiğini öğrendiğini belirterek, “Buradan Büyükşehir Belediye Başkanı’nı uyarıyor, aklıselim davranmaya davet ediyorum. Belediyecilik halka hizmettir. Belediye başkanı oluncaya kadar, adaysınızdır, partili gibi davranırsınız. Ama seçildiğiniz gün bu rozeti çıkarıp bırakacaksınız. Siz artık, seçildiğiniz ilçenin veya ilin belediye başkanısınız ve öyle davranmak zorundasınız. Bu sizin asli görevinizdir. Ama AKP zihniyetini anlatmaya gerek yok. Şu anda yaptıkları ortada. Meclis başkanı 550 milletvekilinin başkanıdır. Bu da belediye başkanı gibi seçildiği gün parti rozetini çıkarmalı, hatta partisinden istifa etmesi gerekir” dedi.

TEKİRDAĞ YAPTI DENİZLİ DE YAPAR
Denizli ziyareti ile ilgili bilgi veren Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Candan Yüceer, kendi seçim bölgelerindeki sorumluluklarının yanı sıra Denizli’den de sorumlu olduklarını belirtti. 12 ilçede partililerle ve vatandaşlarla görüşerek ilin ve ülkenin sorunlarını masaya yatırdıklarını, istişarelerde bulunduklarını vurgulayan Yüceer, “Ben görüşmelerimden oldukça memnun kaldım. İlk seçimde partimizin 19-0 yapacağına, büyükşehri alacağına inancım tam. Biz bunu Tekirdağ’da yaptık. Denizli’de de yapacağız” diye konuştu.

KAHRAMAN’I İSTİFAYA ÇAĞIRDI
CHP İl Başkanı Teoman Sancar ise konuşmasında TBMM İsmail Kahraman’ın yaptığı açıklamalarla milli egemenliğin, demokrasinin ve Cumhuriyet değerlerinin sembolü olan TBMM’yi temsil etme yeteneğini kaybettiğini ileri sürerek, görevini bir an önce bırakması ve istifa etmesi çağrısında bulundu.

Yorumlar

mehmet altuğ   -  Bağlantı 30 Nisan 2016, 15:04

chp zihniyetine bak hele sizin belediye başkanlarınız seçildikten sonra partilerinden istifa ediyor mu rozet çıkarıyor mu? bu nasıl bir kafa nasıl bir milletvekili ya kapasiteye bak!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı