REKLAMI GEÇ

CHP’li Demirci’den çöp sorusu

CHP’li Demirci’den çöp sorusu

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci Merkezefendi’nin Altındere ve Yeşilyayla Mahaleleri’nin içler acısı haline paylaştı. Moloz ve çöp yığınlarının esir aldığı doğal güzellikleriyle ünlü iki mahallelerden fotoğraflar paylaşan Demirci, “Belediye başkanları Altındere ve Yeşilyayla’ya hiç gittiniz mi?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2017 Pazartesi, 12:49

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, sosyal medya hesabından Merkezefendi’nin Altındere ve Yeşilyayla Mahalleleri’nden fotoğraflar paylaştı, son dönemlerde yaşanan ciddi sorunlardan birine daha dikkat çekti.

Altındere ve Yeşilyayla’nın doğal güzelliklerine hançer gibi saplanan çöp ve moloz dağlarını fotoğraflayan Demirci, bunları “Utanç tablosu, Altındere ve Yeşilyayla Denizli sınırları dışında mı? Belediye hizmetleri orada yaşayan vatandaşlarımıza yasak mı? Belediye başkanları Altındere ve Yeşilyayla’ya hiç gittiniz mi?” diye sordu.

ÇOK SAYIDA YORUM ALDI
Demirci’nin bu paylaşımı, takipçilerinden çok sayıda paylaşım ve yorum aldı. Vatandaşlar da bölgede yaşananlara tepki verdi, doğa katliamını protesto etti.

“HİÇ Mİ BÖLGEYE GİTMEDİNİZ?”
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, doğanın içinde resmen bir çöplüğün oluşturulduğunu üzülerek gördüğünü ifade etti. Demirci, Yolun kenarında, doğanın içinde, inşaat atıkları, çöpler, ev eşyaları dağ oluşturmuş. Bu vatandaşların oraya birkaç poşet çöp atmasıyla oluşacak bir ortam değil. Kamyonlarla gelip, orayı çöplüğe çevirmişler” dedi.

Bu durumun tek bir yerde değil, 7-8 ayrı bölgede olduğuna işaret eden Demirci, “Bölgede inanılmaz bir sıkıntı yaşanıyor. Çöp dağlarının hemen karşısı piknik alanı. Hiç mi bölgeye gitmediniz? Bunları neden tespit etmediniz, önlem almadınız?” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı